سلام دختر من امسال کلاس دهم هست من میخواهم حتما پزشکی قبول شه بنظرتون از امسال کلاس کنکور شروع کنه یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید و اگر نه از چه سالی شروع کنه ؟!
ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان میبینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده، محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من
علاقه ی خودش در اولویته و گرنه تو پزشکی سرخورده و افسرده میشه و نمیتونه موفق بشه
تینا.م هستم، یه کوچولویی رو دارم بزرگ میکنم بنام بادوم🐩🐩🤠دانشجوی نی نی سایت از اون نسلی که پاش به دانشگاه باز نمیشه به لطف کرونا 🐥تهرانم ولی عازم رشت اگه کرونا بخواد🍻
سلام بنده مشاور کنکورم. کلاسهای تقویتی ک فقط دهم رو باهاش کار کنن رو در درسی ک ضعف داره و فهم درس براش مشکل هست رو شرکت کنه. کلاسهای جامع ک هر ۳ پایه رو بهش اموزش میدون رو لازم نیست شرکت کنه. چون تجربه نشون داده ب دروس پایه های بالاتر چندان توجه نمیکنند چون میگن هنوز مدرسه بهمون اموزش نداده .از الان خیلی تست کار کنه و روی ساعت مطالعه و روش صحیح درس خواندن کار کنه. چون سال کنکورش باید ب ساعت مطالعه بالا عادت کرده باشه و همچنین سال دوازدهم فرصت اینکه بفهمه چطوری باید یک درس رو بخونه نیست. موفق باشن