2777
2789

نمد

مم دو روز اول نمیرم

حکایت ما و این زندگی، حکایت "انگشت کوچیکه پا" و پایه ی مبله درسته زندگی خیلی نامرده و زورش ب ما میرسه ولی میخوام بت بگم: مث انگشت کوچیکه پا پرو باش با هر زخمی ک زندگی بت زد درداتو بکش، اما زود ب خودت بیا و نشونش بده کی رئیسه😁🤪 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره غلطه ولی حمام طولانی و آب سرد ضرر داره 

کوتاه باشه

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

هر روز میرم

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

هرروزبایددوش گرفت توقرن 21هستیم واقعادیگه ازاین حرفانزنید🌹

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

من دوروز اولو نمیرم واقعا

ولی بعد از اون هرروزشو میرم ی دوش میگیرم

شنیدم ک تو پریود کلن نباید رفت حموم چون دهانه رحم بازه اگ اب واردش شه باعث درد شدید میشه

نمیدونم درسته یا ن

ولی من خودم یبار روز دوم رفتم درد عجیبی گرفته بودم جوری ک زجه میزدم

ولی شاید یه روز یه "جایی" ته این "تنهایی" همه چی "رویایی" باشه...!

کاری به درست و غلطش ندارم من روز اول اصلا نمیتونم برم حتی ده دقیقه برم از درد میمیرم بعدش 

ولی روز دوم به بعد اوکیه

اگه فرصتی برای خوشحال کردن مردم داری، این کار رو انجام بده.گاهی اوقات اونا تو سکوت مبارزه میکنن شایدعمل مهربونی تو بتونه روزشونو رقم بزنه✨💛

نه باباا. قبلا میگفتن پریود که میشین خودتونو نشورین😐. اما همش تکذیب شده. حموم رفتن کوتاه هیچ مشکلی نداره فقط نباید بشینی تو حموم

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

قدیما میگفتن چون دهانه رحم باز هست باعث ایجاد کیست میشه وبه قول عامی رحم هوا میکشه بهتر ۳ روز اول رو نریم ولی الان میتونی بری و کوتاه دوش بگیری و بیای قدیما مثه الان اب زود گرم نمیشد دوش نبود و...

من دوروز اولو نمیرم واقعا ولی بعد از اون هرروزشو میرم ی دوش میگیرم شنیدم ک تو پریود کلن نباید رفت ...

فك كنم فقط نبايد بشينيم رو سطحي چون ميگن عفونت راحت تر وارد ميشه،

عزیزم حمام های قدیمی می‌نشستن با تاس آب رو خودشون میریختن، این نوع استحمام باعث عفونت در دوران پریود میشه، واسه همین میگفتن ایراد داره

شما اگه موهاتون بلنده، سرتون رو خم کنید، موهاتون رو بشورید اول، بعد سریع یه دوش آب گرم بگیرید بیاید بیرون

در دوران پریود حموم طولانی مدت بده، ولی یه دوش 5 دیقه ای آب گرم، کلی حس و حالتون رو بهتر میکنه 

👀
فك كنم فقط نبايد بشينيم رو سطحي چون ميگن عفونت راحت تر وارد ميشه،

اره شایدم

یا مثلا من چون پام کبود شده بود یه عالمه کرم اینا مالیده بودم بهش

زیر دوش کاملا خم شده بودم ک پامو بشورم دلیلش شاید اینم بوده

ولی شاید یه روز یه "جایی" ته این "تنهایی" همه چی "رویایی" باشه...!