2789
عنوان

یه عکس دیدم...

181 بازدید | 21 پست

یه پسره هست همسایمونه ، فامیلم هستیم

دقیق ۶ساله که هی پیامم میده و میگه دوستت دارم یعنی هرجا ک بگین این بشر ب من پیام میداد حتی تو بازیهای انلاین آیدیمو پیدا میکرد و پیامم میداد هرچی بلاک میکردم باز با ی ایدی یا شماره جدید میومد

واقعااا خوب بود ولی مشکل اینجا بود ک ب دلم نمی نشست اصلا

فقط دلم براش میسوخت ک جوابش میدادم وگرنه هیچ حسی بهش نداشتم و هيچوقتم ابراز احساساتی بهش نکردم ک بعد پشیمون بشم

واقعا دوسم داشت هروقت چندروز من‌و نمیدید پیام میداد التماس میکررررد ک فقط ی ثانیه بیا تو کوچه من ببینمت دارم روانی میشم

وقتی میفهمید حالم بده خودشو میکشت فقط

تا اینکه پارسال دل و زدم ب دریا و بهش گفتم ک من دلم برات میسوخته جوابتو میدادم واقعا نمیخام باهات باشم

خانما من بازم میگم ک اصلااااا تو این چندسال نه بهش امیدی دادم نه حرف احساسی بهش زدم ک امیدوار شه همش با بداخلاقی جوابشو میدادم

اینو گفتم ک نگین دلشو شکستی

هیچی نگفت و رفت ولی گاهی تو اینستا پیامم میده ک هنوز دوستت دارم

من اونوقتا خیلی عشقشو نسبت بهم قبول داشتم چون معلوم بود واقعیه

ولی از وقتی اینارو بهش گفتم کلا شد یه ادم دیگه

چندبار شنیدم ک شده از این پسرای هوس باز ولی باورم نمیشد

تا اینکه امروز عکسشو با دوتا دختر دیدم...

واقعا برام مهم نیست و حتی حسودیمم نمیشه ولی دلم میخاد برم عکسو واسش بفرستم تا بفهمه شناختمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجوری فک میکنه تو کِفشی

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  

انگار با دست پس میزنی با پا پیش میکشی.... جوابشو با بداخلاقی میدادم.... خب چرا جواب میدادی؟ 

حالا برای چی میخوای بهش بگی که شناختیش؟ 

خودت ول نمیکنی این ماجرارو

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
نه اون بود و یه پسر دیگه و دوتا دختر

فامیلاشون نیس؟ یا اکیپ دوستانه 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
اگه بفرستم؟

اره دیگه فک میکنه با دس پس زدی با پا پیش میکشی اصطلاحش کامل یادم نیست 

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  
بهترین راه اینه که کلا بی خیال بشی طوری که انگارنمیشناسیش

اهوم خوب فکریه

ولی زورم میاد ک انقد بقیه فک میکنن پسر خوب و مثبتیه

دلم میخاد چهره واقعیش رو شه