2777
2789
عنوان

گلودرد وکرونا

87 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها ام و 5روز میشه که من گلو درد دارم التهاب داره گلوم عفونت نداره قبلا دوبار کرونا گرفتم دوز اول واکسنم هم زدم ازش 20روز گذشته یعنی من کرونا گرفتم دوباره میشه از علاعمش فقط گلودرد باشه کسی اینجوری بوده؟ 

گر نگه من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم

شاید حساسیت فصلیه

لطفا امضامو تا آخر بخونید: کاربری چندممه. لطفا قبل از این که تعلیقم کنید اخطار بدید. معمولا آدم دلتنگی هستم. دلم حتی برای بقال سر کوچه هم تنگ میشه. گاهی هم دلم برای بدترین آدمای زندگیم تنگ میشه چون خوبیاشونو هم دیده بودم. بیاید برای رفته‌های زندگیمون فاتحه بفرستیم. اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلبمون نه. سفرشون به سلامت. اگر تو تاپیکی سوال دارویی داشتن یا میخواستن فیلم، سریال، کتاب یا موزیک بهشون معرفی بشه، منو تگ کنید. جریان نام کاربریم اینه که چند سال پیش یه دوست مجازی داشتم که تو چت‌روم گُلدچت باهم آشنا شده بودیم. نام کاربریش دختر خوب بود و اسمش نازنین‌شکیبا. از یه روزی به بعد دیگه تو یاهومسنجر آنلاین نشد. خطش هم خاموش شد. از اون روز همه‌جا نام کاربریمو میذارم دختر خوب به امید این که پیداش کنم. مادرم بیماری نوروپاتی داره. میشه برای سلامتیش و بهبودیش یه صلوات بفرستید؟ ممنونتون میشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید حساسیت فصلیه

نمیدونم آخه زنگ زدم 4030میگه گلو درد یکی از علاعم کرونا خودتون رو قرنطینه کنید

گر نگه من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم
سلام نمک دریا بگیر با آب نمک قرقره کن عالیه تند تند

آره ب نمک رو تند به تند غرغره میکنم

من چن وقت پیش کرونا گرفتم گلو درد داشتم اب نمک غرغره کن حتماااا عزیز

دیگه چه علاعم داشتین فقط گلو درد بود؟ چی خوردین؟ چند روز طول کشید خوب شدین؟ 

چیزی نیس نترس کرونام باشه رفع میشه ان شاالله تب نداری؟

نه تب ندارم الان 5روز میشه گلو دردم، ان شاء الله 

نمیدونم آخه زنگ زدم 4030میگه گلو درد یکی از علاعم کرونا خودتون رو قرنطینه کنید

آره خب ممکنه باشه

آب نمک و دیفن هیدرامین قرقره کن

لطفا امضامو تا آخر بخونید: کاربری چندممه. لطفا قبل از این که تعلیقم کنید اخطار بدید. معمولا آدم دلتنگی هستم. دلم حتی برای بقال سر کوچه هم تنگ میشه. گاهی هم دلم برای بدترین آدمای زندگیم تنگ میشه چون خوبیاشونو هم دیده بودم. بیاید برای رفته‌های زندگیمون فاتحه بفرستیم. اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلبمون نه. سفرشون به سلامت. اگر تو تاپیکی سوال دارویی داشتن یا میخواستن فیلم، سریال، کتاب یا موزیک بهشون معرفی بشه، منو تگ کنید. جریان نام کاربریم اینه که چند سال پیش یه دوست مجازی داشتم که تو چت‌روم گُلدچت باهم آشنا شده بودیم. نام کاربریش دختر خوب بود و اسمش نازنین‌شکیبا. از یه روزی به بعد دیگه تو یاهومسنجر آنلاین نشد. خطش هم خاموش شد. از اون روز همه‌جا نام کاربریمو میذارم دختر خوب به امید این که پیداش کنم. مادرم بیماری نوروپاتی داره. میشه برای سلامتیش و بهبودیش یه صلوات بفرستید؟ ممنونتون میشم.
آره خب ممکنه باشه آب نمک و دیفن هیدرامین قرقره کن

هر دو رو انجام میدم

دمنوش کندر بخور تا سه روز انشالله خوب میشی اگه هنوز ادامه داشت بهتره بری پیش متخصص عفونی

آره فکر کنم باید فردا 6وز میشه من گلو درد دارم وباید برم دکتر عفونی

دیگه چه علاعم داشتین فقط گلو درد بود؟ چی خوردین؟ چند روز طول کشید خوب شدین؟ 

سردرد و چشم درد که موقع تب بیشتر می‌شد.. تبم تا ۳۹/۵رفت

اولاش ضعف و درد کمر داشتم

تب و لرز

بیحالی شدید

از دست دادن بویایی

واسه درمان هم:غرغره آب نمک_عسل ابلیمو_دمنوش پونه و اویشن_کپسول ازیترومایسین ۵۰۰ شش تا دونه هر ۲۴ ساعت یکی با آب زیاد چون خیلی قویه کپسولش معده خراب نشه_بخور آب و عرق نعنا برای پاکسازی ریه

کپسول ازیترو یکم معده رو بهم میریزه..بعد هر غذا اگه معده ت اذیتت کرد یکم عرق نعنا بخور بهتر میشه

اگه تب داشتی استامینوفن ساده هر ۸ ساعت..من موقع تب لرز داشتم شدید سردم بود.‌بدنم عفونت کرده بود بخاطر ویروس..اگر خدایی نکرده شمام اینجوری شدی حتی اگه بعد از ۸ ساعت دیدی تبت پایینه ولی بازم استامینوفن رو بخور تا وقتی که کپسولات اثر کنه

دیگهههههه

همین بود فک کنم

سردرد و چشم درد که موقع تب بیشتر می‌شد.. تبم تا ۳۹/۵رفت اولاش ضعف و درد کمر داشتم تب و لرز ...

ممنونم عزیزم از راهنمایی هات من خداروشکر فعلا علاعم دیگه ایی ندارم فقط گلودرد هستش امیدوارم بیشتر نشه توکل به خدا