2777
2789
عنوان

چله ترک گناه

168 بازدید | 11 پست

سلام دوستان خوبم بیاید با هم چله ترک گناه برداریم اطمینان دارم خدا هم حاجاتمون رو میده هر گناهی که بیشتر انجام میدیم مثلا یکی غیبت میکنه یکی دروغ میگه یکی بد اخلاق و به هم کمک کنیم حداقل کمتر اون گناه رو انجام بدیم و در کنارش تصمیم بگیریم چند تا کار خوب هر چند کوچیک رو انجام بدیم همین جا هم اعلام می کنیم تا به همدیگه انگیزه بدیم و اراده مون بیشتر بشه خوب هر کی دوست داره اعلام کنه

وواییی من خ غیبت میکنم، تو هر جمعی که برم و باشم غیبت از سمت من شروع میشه

پیش خدا شرمنده ام😔

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
وواییی من خ غیبت میکنم، تو هر جمعی که برم و باشم غیبت از سمت من شروع میشه پیش خدا شرمنده ام😔

منم غیبت میکنم البته وقتی از کسی عصبانی میشم و بابت این موضوع خیلی ناراحتم اگه موافقی با هم شروع کنیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شروع کنیم

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
شروع کنیم

از همین لحظه شروع می کنیم هر روز بیا اینجا و گزارش بدیم دوستی هم اگه داری دعوت کن برای اینکه عملکردمون رو بدونیم چه جوری پیش میره تو یه دفتر یادداشت کنیم و تاریخ بزنیم کارای خوبی هم که انجام میدیم بنویسیم فقط حواسمون باشه به خاطر خوبی ها مغرور نشیم و از اینکه گناه کردیم خدای نکرده ناامید نشیم کم کم از کارای بد کم میکنیم  و به خوبی ها اضافه خب گزارش کارمون رو هم میتونیم شب انجام بدیم که در طول روز خودمون بسنجیم بسم الله دوست خوبم

گناه خاصی ندارم... چیزی جایگزین داریم؟

خوش به حالت دوست خوبم اگه گناه خاصی نداری شکرگزاریت بیشتر کن کارای خوبی که انجام میدادی رو بیشتر کن افکار منفی اگه به سراغت اومد دور کن یا هر چی که فک میکنی روحت رو پاک تر میکنه 

خوش به حالت دوست خوبم اگه گناه خاصی نداری شکرگزاریت بیشتر کن کارای خوبی که انجام میدادی رو بیشتر کن ...

مرسی 💛🌸 تنها کاری که الان دارم میکنم اینه هرچقدر هم سختم باشه بزور نمازام بخونم

بنظرت چطوری میتونم با علاقه بخونم و سختم نباشه🥺

Got nothing to say

مرسی 💛🌸 تنها کاری که الان دارم میکنم اینه هرچقدر هم سختم باشه بزور نمازام بخونم بنظرت چطوری میتون ...

عالی دوست خوبم نرم افزار باد صبا رو نصب کن موقع اذان اعلام میکنه همون جا نمازت رو بخون و برای اینکه حواست پرت نشه وقتی میخونی معنیش رو تو ذهنت بیار انقدر آروم میشی که حد و حساب نداره

عالی دوست خوبم نرم افزار باد صبا رو نصب کن موقع اذان اعلام میکنه همون جا نمازت رو بخون و برای اینکه ...

مرسی 🙏🌸بابت پیشنهاد

😂 انقدر قاطی میکنم گاهی میشه ۵ رکعت 

ممنون امیدوارم موفق و سربلند باشی دوست خوبم😍

Got nothing to say

شروع کنیم

خب دوست خوبم من گزارش کارم بدم سعی کردم غیبت نکنم اگر کسی غیبت کرد می گفتم نه اینجوری نیست رفتم بیرون یه خانم دنبال آدرس مطب دکتر میگشت کلی گشتم که پیداش کردم اونم کلی دعام کرد