parisazanjan مدیر استارتر عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2339 عنوان نفخ نوزاد 114 بازدید | 7 پست سلام مامانا دخترم ۱۳روزشه دکتر برای نفخ دایمتیکون داده سه شبه خیلی اذیت میشه تو خواب نمیتونه بخوابه زور میزنه بعد هم گریه میکنه .دکتردیگه بردم پروکید داده گفت از۱۵روزگی یعنی دو روز زودتر بدم ضرر داره براش؟؟؟واینکه نفخش رو اروم میکنه؟ برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰 1400/07/09 | 12:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parisazanjan مدیر استارتر عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2339 کولیک کز هم خوبه بتپدی لاکت الان یعنی پروکید رو بدم مشکلی نداره که؟؟؟کولیک کز رو خودم بخرم بدم ضرر نکنه یه وقت برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
نیاو عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 1242 الان یعنی پروکید رو بدم مشکلی نداره که؟؟؟ کولیک کز رو خودم بخرم بدم ضرر نکنه یه وقت نمیدونم من همینجوری پدی لاکت ودادم خیلی خوب بودواقعاولی الان بچه شما خیلی کوچیکه اوج دل درداشه باید زنگ بزنی ازدکترش بپرسی خوب اگه تاثیرنکنه عوض میکنه آخه ننه چرامارو زاییدی🧐🙁
مارریی عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 63 دکتر دختر من برای دل درد دخترم قطره اینفاکول رو نوشت خیلی راضی بودم واقعا معجزه کرد از این سایت خریدم همون موقع برام فرستادنhttps://maniloo.com/product/infacol-anti-flatulence-drops
shima292 عضویت: 1394/03/27 تعداد پست: 3241 شما برای نفخ شکم نوزادتون چیکار کردین؟ یارب نظر تو برنگردد
parisazanjan مدیر استارتر عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2339 شما برای نفخ شکم نوزادتون چیکار کردین؟ سلام عزیزم دخترم الان ۳ماهشه به مرور خوب شد و اینکه گریپ میکسچر خارجی دادم و کولیکز .... برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
shima292 عضویت: 1394/03/27 تعداد پست: 3241 سلام عزیزم دخترم الان ۳ماهشه به مرور خوب شد و اینکه گریپ میکسچر خارجی دادم و کولیکز .... ... ممنونم یارب نظر تو برنگردد