2789

جمعه همسراتون میرن سرکار؟

اقایون درخواست ندن                       من قرض کردم تا برات خرج کردم               من کف خیابون وبرات فرش کردم     من واسه داشتنه تو نذر کردم         من تو رو ی فرشتع فرض کردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسمت عاطفه ست؟

بله چطور؟

اقایون درخواست ندن                       من قرض کردم تا برات خرج کردم               من کف خیابون وبرات فرش کردم     من واسه داشتنه تو نذر کردم         من تو رو ی فرشتع فرض کردم
وای حلیم خیلی دوسدارم خیلی میگن سخته درست کردنش تا حالا درست نکردم

راحته 

کاش همه سختی ها مثل غذا درست کردن بود

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣
دیدم عاطی نوشتی، پرسیدم منظوری نبود    

قربونت❤

بچه من ک بخاطر درد کولیکش چند وقتی هس یهو ساعت ۵ ونیم اینا میندازه رو جیغ

الانم دارم دوباره میخوابونمش

چ سخته هم خوابت بیاد هم درد داشته باشی هم گشنت باشه و نتونی چیزی بخوری

دلم برای بچم میسوزه دیگه خوابم کجا بود

خواهشا برام دعا کنین که بعد ۳ تا سقط خدا این یکی رو صحیح و سالم بذاره بغلمون🤲🤲🤲🤲🤰🤱 دوست گلم میشه برای تو دلیم صلوات بفرستی ....خدایا شکرت ک پسرمو صحیح و سلامت گذاشتی بغلمون👪 ....امضامو پاک نکردم تا بدونم بعد هر سختی آسانیست....به خدا بسپر ک عاشقانه دوستمون داره  

واکسن زدم مرخصی ام وگرنه باید از ساعت سه و نیم چهار سر کارباشم هنوز نخوابیدم 😐

مهمون داریم خالم اینا دو ساعت دیگه می رسند گفتم یه چرت بزنم بعد بیدار شم  🤪از همین حالا شومیز تنم کردم شلوار روسری هم سر کردم که اگه اومدن حاضر برم پیششون🤣😄

وزن فعلی:۶۸ وزن هدف:۵۶ عضو گروه آبی💙💫

چون دوتا پسر کوچولو پشت سر هم دارم که فاصله سنیشون از یکسال کمتره❤❤❤ کوچیکه رو شیر دادم از ساعت چهار بیدار بود خوابوندمش😍😍😍 بزرگه بیدار شده  رو پام گذاشتم نمیخوابه😜😜😜😜

شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.
چون دوتا پسر کوچولو پشت سر هم دارم که فاصله سنیشون از یکسال کمتره❤❤❤ کوچیکه رو شیر دادم از ساعت چهار ...

وای چه سخته خدا برات نگهشون داره بزرگ بشن جبران کنن برات😍😥

میشه برای دل شکسته ام یه صلوات بفرستی 🙏💔
واکسن زدم مرخصی ام وگرنه باید از ساعت سه و نیم چهار سر کارباشم هنوز نخوابیدم 😐 مهمون داریم خالم ای ...

چه بامزه ای خخخ

شغلت چیه مگه شب کاری؟ 

میشه برای دل شکسته ام یه صلوات بفرستی 🙏💔