بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من 6 مدل چادر دارم، چون شغلم ساعت بیرون از اداره داره و دفتر و کاغذ مرتب تو دستمه، راحت ترین چادر متناسب با کارم، دانشجویی بدون آستینه.
عبایی عربی هم قشنگه که برای بیرون رفتن غیر از اداره میپوشم.
درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص) به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
دانشجویی آستین دار رو امتحان کردم وقتی دست رو بالا میبری خیلی کشیده میشه راحت نبودم
آره دارم ازش، اذیته یکم. بدون آستینش راحت تره. آستین مانتوت هم با روسریت میتونی ست کنی
درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص) به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
لبنانی هم دارم. اگه تپل باشی چادر لبنانی و بحرینی تو رو تپل تر نشون میده. اگه لاغر باشی که خیلی شیکه
من تقریبا خیلی از چادر ها رو امتحان کرده ام ولی لذتی که چادر شالدار و چادر عربی بهم داد رو فراموش نمیکنم . جدیدا هم چادر حسنا خریدم .
واسم خیلی جذابه که صاحب چند مدل چادر هستم . البته خب تعجبی نداره چون مبدل پوشم دیگه
من با بقیه فرق میکنم . دنیای زنانه دنیای زیبایی است . من پسر به دنیا اومدم ولی دنیای من زنانه است . با یه عالم آرزوهای زنانه زندگی میکنم .عاشق حجاب و نجابت های زنانه. دنیای دوگانه ای دارم . گاهی نه خیلی زن و گاهی نه خیلی مرد.