2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من 6 مدل چادر دارم، چون شغلم ساعت بیرون از اداره داره و دفتر و کاغذ مرتب تو دستمه، راحت ترین چادر متناسب با کارم، دانشجویی بدون آستینه.

عبایی عربی هم قشنگه که برای بیرون رفتن غیر از اداره میپوشم.

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
من 6 مدل چادر دارم، چون شغلم ساعت بیرون از اداره داره و دفتر و کاغذ مرتب تو دستمه، راحت ترین چادر مت ...

دانشجویی آستین دار رو امتحان کردم وقتی دست رو بالا میبری خیلی کشیده میشه راحت نبودم

دانشجویی آستین دار رو امتحان کردم وقتی دست رو بالا میبری خیلی کشیده میشه راحت نبودم

آره دارم ازش، اذیته یکم. بدون آستینش راحت تره. آستین مانتوت هم با روسریت میتونی ست کنی

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
بحرینی و لبنانی داری عزیزم؟ اونا چطورن

لبنانی هم دارم. اگه تپل باشی چادر لبنانی و بحرینی تو رو تپل تر نشون میده. اگه لاغر باشی که خیلی شیکه

من تقریبا خیلی از چادر ها رو امتحان کرده ام ولی لذتی که چادر شالدار و چادر عربی بهم داد رو فراموش نمیکنم . جدیدا هم چادر حسنا خریدم . 

واسم خیلی جذابه که صاحب چند مدل چادر هستم . البته خب تعجبی نداره چون مبدل پوشم دیگه 

لطفا قبل از شناخت من ، منو قضاوت نکنید من با بقیه فرق میکنم پسر به دنیا اومدم اما یه دختر کوچولو در من وجود داشت الان دیگه اون دختر بزرگ شده و واسه خودش یه خانوم شده .دنیای زنانه دنیای زیبایی است . بانوی درونم خیلی دوست دارم .