2821
2789
عنوان

رشته پزشکی

263 بازدید | 18 پست

بچه ها یکی از رفیقام چند وقت پیش می‌گفت که امسال با رتبه 1000 و خورده ای پزشکی زنجان قبول شده بعد من به اطرافیانم گفتم گفتن که با رتبه چهار رقمی حتی هزار به هیچ عنوان نمیشه پزشکی قبول شد حتما باید سه رقمی باشی درسته؟! 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از اقوام من با ۱۱۰۰ قبول شد عزیزم

تعهد خدمت هم که تا خیلی بیشترمیگیره

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
تعهد خدمت چیه؟

یه قانونی هست محصوص رشته های پزشکی وپیراپزشکی عزیزم

بارتبه بالاتر مثلا تا ۳هزارهم ممکن پزشکی بگیره اما شرط داره

اگرفرضا شما استان خوزستان رو انتخاب کردین بعداتمام درس ۳برابر دوره تحصیل، یعنی برای رشته پزشکی میشه ۲۱ سال بایدبرید مناطق محروم استان و خدمت کنین وتازمانی که نصف ۲۱ سال نگذره حق تخصص ندارین و اگر این ۲۱ سال رو رهاکنین مثل اینه کلا دیپلم دارین واولش محضری امضامیگیرن.

هدفشون این بود اینجوری برای مناطق محروم پزشک بفرستن البته امیدوارم اینم مثل چیرای دیگه قابل خریدن وپولی نباشه 

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
یه قانونی هست محصوص رشته های پزشکی وپیراپزشکی عزیزم بارتبه بالاتر مثلا تا ۳هزارهم ممکن پزشکی بگیره ...

چهههه باحال 

ولی یکم زیاده ۲۱ سال

مرسی که کامل توضیح دادید🌻💛

(:
2790
2823
2791
2779
2792