2777
2789
عنوان

تشکیل قلب جنین

970 بازدید | 47 پست

من هفته پیش یکهو دچار استرس شدید شدم و هفته هشتم بارداری بودم یکهو خونریزی کردم دو جا متفاوت رفتم و چهارشنبه باز سونوگرافی دارم سونوگرافی گفتن ضربان قلب نداره ممکنه در اثر ترسیدن من قلبش ایستاده باشه یا ربطی نداره؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ممکنه ایست قلبی کرده باشه دوباره برو سونو

چهارشنبه وقت دارم ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بارداری چندمته؟

دوم عزیزم همه تاپیک های شما رو خوندم تو یک تاپیک با هم بودیم چند روز پیش

آره بلفی جون یادم افتاد چون من هرکی قلب جنین میگه میره تو تاپیک از استرس خودم واون خانم 

خیلی سخته 

تا چهارشنبه باید صبر کنم ولی میدونم نمیشه کل علامت های بارداریم رفته دیگه الان الکی شیاف میزنم ولی چه فایده همه میگن صبر کن ولی میدونم فایده نداره ...

تا چهارشنبه خیلیه.  چرا امروز نرفتی ک دکتر برات قرص بنویسه برا سقط

میگن فاصله دوتا سونو باید ده روز باشه به خدا کلافه شدم همش دکترم میگه صبر کن  از اون طرف شوهرم کرونا داره ریه اش درگیر شده یعنی ۵ شنبه پیش یکهو طوفان شد خونه مون اول تست کرونا همسرم مثبت شد نیم ساعت بعد من خونریزی کردم

خیلی سخته  تا چهارشنبه باید صبر کنم ولی میدونم نمیشه کل علامت های بارداریم رفته دیگه الان الکی ...

برا سقط باید دوتا سنو با فاصله یک هفته ببری 

آخی بمیرم میدونم چقد سخته خیلی سخت من قبل اینکه بفهمم ویار میوه بودم اینقده دوس داشتم مخصوصا سیب از وقتی فهمیدم از سیب کلا زده شدم تا الان لب نزدم همش یادم میفتاد هر روز سوره یوسف روش میخوندم فوت میکردم اما اشتهام مونده بود بعد کورتاژ علایمم کامل رفت سین هام سفت و خوش فرم شده بود اونم رفت فقط دو کیلو اضافه وزنم موند تصمیم گرفتم اسممو بنویسم باشگاه سرگرم کنم خودمو

برا سقط باید دوتا سنو با فاصله یک هفته ببری  آخی بمیرم میدونم چقد سخته خیلی سخت من قبل اینکه ب ...

الهی من کلا درگیر همسرم هستم فعلا انگار هیچی حالیم نمیشه نمیدونم خدا با معجزه داد چرا اینقدر زود پسش گرفت 

میگن فاصله دوتا سونو باید ده روز باشه به خدا کلافه شدم از اون طرف شوهرم کرونا داره ریه اش درگیر شده ...

شما کرونا نگرفتی؟

منم هفته ششم پدرو مادر وپسدم گرفتن منم پیششون بودم نگرفتم ولی من ماسک اینا نداشتم یه بار لیوان پسرم رو سینک بود حواسم نبود خوردم مطمئنم بدنم در معرض ویروسش بود ولی خوب الان میگم نکنه دلیلش اون بود کرونا تاثیر گذاشت رشد نکرد

شما کرونا نگرفتی؟ منم هفته ششم پدرو مادر وپسدم گرفتن منم پیششون بودم نگرفتم ولی من ماسک اینا نداشتم ...

من پارسال خودم و پسرم گرفتیم و از اون روز دایم با ماسکیم فکر نکنم اثر داشته باشه کلی سرچ کردم زده ۲۵ تا ۳۰ درصد خانمها یکبار براشون اتفاق میوفته

من پارسال خودم و پسرم گرفتیم و از اون روز دایم با ماسکیم فکر نکنم اثر داشته باشه کلی سرچ کردم زده ۲۵ ...

آره ما هم پارسال آبان ماه گرفتیم ولی پسرم دوباره گرفت هنوزم گاهی دست و پاهاش درد میکنه 

آره ما هم پارسال آبان ماه گرفتیم ولی پسرم دوباره گرفت هنوزم گاهی دست و پاهاش درد میکنه 

الهی انشالله سلامت باشن 

نمیدونم حکمت خدا چی بود