2777
2789
عنوان

من خیلی بیکلاسم 😐🤦‍♀️

1240 بازدید | 58 پست

اصلا بلد نیستم حرف بزنم مثلا جای اینکه بگم بله هی میگم آرررره آرررره بعد میخوام مثلا کلاس بزارم بگم خدانگهدار میگم خدانگهدار خدافظ 😐 

کلا سوتی میدم مثلا من بخوام چیزی به کسی یادآوری کنم پشت تلفن عوض اینکه اون تشکر کنه خودم تشکر میکنم میگم خواستم یادآوری کنم مرسی ممنون خدانگهدار خدافظ 🤦‍♀️

میشه احوالمرسی درست و حسابی به من یاد بدین اخه من جایی کار میکنم که خیلی مهمه این چیزا 

امروز فقط یه چیزی یاد گرفتم یه خانوم زنگ زد چیزی پرسید منم جواب دادم اخرش گفت بی نهایت سپاس انقدر قشنگ گفت که واقعا به نظرم باکلاس اومد تو روخدا از این کلمات یاد بدین مرسی

عشقا لایک کنید لدفن

نقاشی من رو تو سایت آجربه‌آجر لایک کنید https://ajorbajor.ir/naghashi/1034714

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»

ای ام بی کلاس منم مث تو

مامان نی نی خان❣ بگم کاربری اولم ترکید🤪کاربری دست خودمو مامانمه😂🤪  💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚برای ازدواج کردن دوست داشتن کافی نیست، تفاهم مهمه، فرهنگ مهمه، اخلاق مهمه، خانواده مهمه، هیچ وقت نگید دوسش دارم همین کافیه!کافی نیست...بعد از ازدواج می‌فهمید کافی نیست...دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عشقا لایک کنید لدفن نقاشی من رو تو سایت آجربه‌آجر لایک کنید https://ajorbajor.ir/naghashi/1034714

این چه مسابقه ایه؟ جایزش چیه

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
این چه مسابقه ایه؟ جایزش چیه

۴۰۰ تومن

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
عشقا لایک کنید لدفن نقاشی من رو تو سایت آجربه‌آجر لایک کنید https://ajorbajor.ir/naghashi/1034714

کارتون اصلا جالب و قشنگ نیست به خاطر لایک خودتونو کوچیک نکنید هی التماس کنید لایک کنن مخصوصا تو تایپک بقیه من الان یه سوال پرسیدم شما پریدی وسط 🤦‍♀️

سلام..به نظرم شما میتونی توی کلاس فن بیان شرکت کنی تا فن بیانتون خوب بشه

میدونید چیا یاد میدن؟؟ رو صدا هم کار میکنن من تنالبته صدام اصلا خوب نیست انگار اصلا اعتماد  به نفس ندارم !