2777
2789
عنوان

داستان زندگیم

238 بازدید | 17 پست

دلم گرفته میخام یکم درددل کنم از اول بگم یکم انرژی بدین بهم بدون هیچ قضاوتی 😔🖤

اسمم کوثر ۱۸ سالمه یه داداش دارم سر زندگیشه پدرم ۱۲ ساله فوت شده. الان با مامانم زندگی میکنم چن سال پیش ترک تحصیل کردم  و الان بخاطر شرایطم از نو شروع کردم و سال دیگه امتحان دارم برا تعیین رشته... یکونیم سال پیش  بخاطر روستامون رسم دارن دختر رو زود عروس کنن منم یکونیم سال پیش عقد شدم ازدواج سنتی. ۲۸ سالش بود بعد عقد متوجه ی خیانتاش شدم  هربار هم ک قهر میشدم واسش مهم نبود یکماه بعدش میومد میگفت ببخشید منم چون خیلی دوسش داشتم می بخشیدم بعد چن وقت دعوامون شد خانوادش بودن با مادرش دعواش شد ک تو منو داماد کردی فهمیدی یکی دیگه رو میخام چرا دامادم کردی اون شب فهمیدم عاشق یکی دیگس از اون شب ب بعد سرشو میزاش رو پاهام واسه عشقش گریه میکرد منم پا ب پاش واسه اون گریه میکردم خیلی برام سخت بود الان ک میگم اشکام میریزه   روزا گذشت هفته ای یه بار میومد جام حتی واسم یه مانتو هم نمیگرفت خرج خودشم من میدادم ولی اهل منت گذاشتن نبودم واقعا از ته دل دوسش داشتم دعواهایی ک داشتیم منجر ب جداییمون شد ولی بعد ده روز ک گذشت اومد ب غلط کردن افتاد ک پشیمونم دوباره عقد شدیم میدونم سادگی کردم لطفا  شما نگید داغون شدم ک چرا دوباره راش دادم   دوباره عقد شدیم سریع عروسیمو گرفت بعد عروسی با زبون خوش طلا هامو گرفت فروخت تریاک گرفت فهمیدم معتاده.. گفتم بدرک معتاده نمیتونستم ازش جدا بشم ولی هرشب دعوا داشتیم و منو میزد ولی من هیچی ب هیچکی نگفتم. تا اینکه یه ماه مریض شد گفت تو کبدم رو چرب کردی و بهونه . گفت میرم خونه مامانم توام میبرم خونه مامانت خبر نداشتم نقشه داره بعد چن روز هرچی گفتم بیا بریم خونمون نیومد و اخر هم گفت نمیخوامت همش نقشه بود ک بعدد عروسی طلا هاتو بگیرم و ولت کنم  . نمیدونین چقد سخته احمق فرض بشی من با عشق با یکرنگی زندگی کردم باهاش ولی اون جمله روحیم رو نابود کرد هر چی خانوادم گفتن این ارزششو نداره مهریتو ببخشی ولی من بخاطر ارامش خودم ک زودتر از دست همچین ادمی خلاص شم مهریمو بخشیدم و طلاق گرفتم الانم شروع ب ادامه تحصیل دادم. همش خوابشو میبینم نمیدونم چیکار کنم بعضی وقتا کم میارم. میدونم نباید کم اورد میدونم باید قوی بمونم ولی نمیشه بعضی شبا یه تیکه گاه امن میخام ک ترس از تکیه کردن نداشته باشم خیلی دلم گرفته خیلی 😔😔😔🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزممممم💔

درستو ادامه بده و شدیدا تلاش کن به ی جایی برسی ایندت درخشانه گذشته بدتو فراموش کن

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

تموم شد اخی عزیزم

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

سعی میکنم عزیزم 🖤

موفق باشی قشنگم

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

زندگی منم مثل تو هست تقریبا منتها تو شوهرت رک بوده و صادق شوهر من پنهون کاری میکنه همش ..من هنوز دارم‌ادامه میدم بخاطر اینکه بچه دارم

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

ببین تو الان سنی نداری 

تلاشتو بکن درستو بخون 

فعلاا صلا ازدواج نکنی . 

بزار بری دانشگاه بری سرکار موردای خوب میاد ازدواج میکنی با کسیکه لیاقتتو داره نه یه معتاد عقب مونده

ناراحت نباش فقطپر انرژی درستو بخون فک کن یه شکست عشقیاز دوس پسرت بوده همین

زندگی منم مثل تو هست تقریبا منتها تو شوهرت رک بوده و صادق شوهر من پنهون کاری میکنه همش ..من هنوز دار ...

😔😔😔خیلی سخته از ته دلم درکت میکنم با بچه از همه بیشتر سخته.. خدا بهت صبر بده انشالله و گره ی دلتو باز کنه خدا ❤❤❤❤