2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا این ورزشا بلند میکنه ذهنیت غلط چیه دیگه

اره ولی تا وقتی صفحه رشدت بسته نشده 

پزشکا میگن بعد بسته شدن صفحه رشد هیچ راهی (بجز عمل ) برای قد بلند شدن وجود نداره 

شنیدم یوگا هم خوبه برای بلند شدن اسی 

میشه برای رسیدن به اهدافم یه صلوات مهمونم کنی؟ 😘 

سلام 

شما تا سن ۱۸ سالگی برای بلند قد شدن فرصت دارید 

ورزش کردن هیچ تاثیری روی رشد طولی استخون ها نداره 

فقط از این طریق که باعث میشه مواد مغذی رو بهتر جذب کنید به رشدتون کمک میکنه ( رشد عرضی) 

وراثت بیشترین تاثیر روی رشد قد داره تقریبا ۶۰ درصد 

بقیش هم بستگی به تغذیه، سن بلوغ و ... داره 

من از ی طرف شنیدم که اره خیلی تاثیر داره از ی طرف شنیدم نه اینا ذهنیت غلط راجب والیبال و بسکتباله و ...

دومی درسته 

ورزش کردن هیچ تاثیری روی رشد قد نداره متاسفاته 

شاااید یه درصد اونم از این طریق که کمک میکنه مواد مغذی رو بهتر جذب کنیم ( یعنی به صورت غیر مستقیم )

ژنتیک بیشترین تاثیر روی قد داره 

این دیدگاه غلطه که میگن مثلا برید ورزش بسکتبال یا والیبال تا قدتون بلند بشه  چون قد بلندا میرن ...

شما اشتباه میکنید من خیلی از دور و اطرافم دیدم که قد کوتاه بودن رفتن والیبال قد بلند شدن

من از ی طرف شنیدم که اره خیلی تاثیر داره از ی طرف شنیدم نه اینا ذهنیت غلط راجب والیبال و بسکتباله و ...

بسکتبال خیلی تاثیر داره پدر و مادر دختره چون کوتاه بودن بچه رو فرستادن بسکت الان قد بجه از پدر و مادر بلندتره

ان شالله دل همه پر از آرامش و خوشی باشه💖