2789
عنوان

چه کنم ؟!

39 بازدید | 5 پست

با مادرم حدود ۶-۷ ماه قطع رابطه بودم که الان فقط از طریق پیامک ارتباط دارم . تنها نیست خواهراش و مادرش کنارشن و اولویت زندگیش اونا بوده . همسرم راضی نیست بیشتر از این ارتباط بگیرم و خودمم اصلا دلم نمیخواست این ارتباط پیامکی ام باشه اما صرفا بخاطر رضای خدا گفتم باشه . الان چه کنم ؟ ادامه بدیم اینجوری ؟ گاهی دلم برای مادرم میسوزه میگم طلاق بگیرم برم سمتش اما گاهی میگم نه همینجوری بمونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخاطر دعواهایی که داشتن و حرفایی که پشت همسرم زده 

شوهر منم نمیذاره با خواهرم ارتباط داشته باشم، منم نمیذارم با خواهراش ارتباط داشته باشه، چون ی بار با خواهرم دعوا کرده ولی با خواهرای خودش جنگ خون داشتن، بنظرم اون مانع تو میشه توام مانع شو نذار با یکی از فامیلاش ک رفت وآمد با اون ب ضرر توإ، رفت و آمد کنه

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون
شوهر منم نمیذاره با خواهرم ارتباط داشته باشم، منم نمیذارم با خواهراش ارتباط داشته باشه، چون ی بار با ...

آخه انصافا فامیلای اون خوبن ، و اینکه چنان رفت و آمدی هم نداره ، شما الان با خواهرت قطع رابطه ای؟

آخه انصافا فامیلای اون خوبن ، و اینکه چنان رفت و آمدی هم نداره ، شما الان با خواهرت قطع رابطه ای؟

آره، شوهر من اندازه‌ی زمین تا آسمون بین خانواده هامون فرق میذاره، سر ی بحث ساده الان ی سال بیشتره بهونه کرده و نمیذاره با خواهرم ارتباط داشته باشم

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون