2777
2789
عنوان

بحران سی سالگی

274 بازدید | 9 پست

سی سالگی فقط یک سن نیست؛ برای خیلی ها یک ایستگاه است.بعضی ها به راحتی ازین ایستگاه عبور می‌کنند و برخی تا ابد درین ایستگاه می‌مانند و حسرت گذشته را می‌خورند.شاید شما هم در حدود سی سالگی از خود این سوال رو بپرسید که تا اینجای کار به کجا رسیده ام؟ چه دستاورد هایی داشته ام و

و تا چه اندازه به هدف هایم دست پیدا کرده ام؟اگر این سوالات و‌شک و تردیدها برایتان آزاردهنده باشد شما دچار بحران سی سالگی شده اید. اما برای من سی سالگی سن ثبات و آرامش است.فردا سی ساله میشوم و بیشتر از همیشه احساس پختگی و آرامش دارم.احساس میکنم حالا میتوانم بر هیجانات و تکانش های احساسی فائق شوم.میتوانم از منطق و احساس، در جای خود و به تناسب استفاده کنم.سی سالگی ام را دوست دارم،همینطور خودِ سی ساله ام را...اکنون در اوج زیبایی ام،چه ظاهری چه درونی🙂

سی سالگی ِِشما چگونه گذشت؟ 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
سی سالگی مثل سه شنبه می مونه باسه بعضی کارها دیر شده برا بعضی دیگه خیلی زوده

😅😂 تعبیر جالبی بود و دقیقا همینه

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خودشه 😂 10 ساله دیگه سی سالم میشه امیدوارم اون کار هایی که دیر میشه براشون رو انجام داده باشم

امیدوارم به اهداف تون برسید

چقدر تلخ بود واقعا همینه از اینجا ب بعد دیگه زندگی در سراشیبی هست  شروع پیری هست

فعلا از در اوج بودن لذت میبرم

هر چند کمی دیر، ولی تولدتان مبارک.🌹🌹🌿🌿🌹🌹

ممنون زنده باشید