2777
2789
عنوان

بحران سی سالگی

277 بازدید | 9 پست

سی سالگی فقط یک سن نیست؛ برای خیلی ها یک ایستگاه است.بعضی ها به راحتی ازین ایستگاه عبور می‌کنند و برخی تا ابد درین ایستگاه می‌مانند و حسرت گذشته را می‌خورند.شاید شما هم در حدود سی سالگی از خود این سوال رو بپرسید که تا اینجای کار به کجا رسیده ام؟ چه دستاورد هایی داشته ام و

و تا چه اندازه به هدف هایم دست پیدا کرده ام؟اگر این سوالات و‌شک و تردیدها برایتان آزاردهنده باشد شما دچار بحران سی سالگی شده اید. اما برای من سی سالگی سن ثبات و آرامش است.فردا سی ساله میشوم و بیشتر از همیشه احساس پختگی و آرامش دارم.احساس میکنم حالا میتوانم بر هیجانات و تکانش های احساسی فائق شوم.میتوانم از منطق و احساس، در جای خود و به تناسب استفاده کنم.سی سالگی ام را دوست دارم،همینطور خودِ سی ساله ام را...اکنون در اوج زیبایی ام،چه ظاهری چه درونی🙂

سی سالگی ِِشما چگونه گذشت؟ 

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

سی سالگی مثل سه شنبه می مونه باسه بعضی کارها دیر شده برا بعضی دیگه خیلی زوده

😅😂 تعبیر جالبی بود و دقیقا همینه

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره خودشه 😂 10 ساله دیگه سی سالم میشه امیدوارم اون کار هایی که دیر میشه براشون رو انجام داده باشم

امیدوارم به اهداف تون برسید

چقدر تلخ بود واقعا همینه از اینجا ب بعد دیگه زندگی در سراشیبی هست  شروع پیری هست

فعلا از در اوج بودن لذت میبرم

هر چند کمی دیر، ولی تولدتان مبارک.🌹🌹🌿🌿🌹🌹

ممنون زنده باشید