2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی ها هم نمیوفتن الان دوستام همه تو شهر افتادن 

خداروشکر چ خوب تو شهر محل خدمتت فک کنم مشخص نیس چون قبولیای قبلی سه تا شهر جلوش نوشته بود امسال یکی فقط

برا سلامتی امام زمان مون لطفا ی صلوات بفرستید❤
خیلی ها هم نمیوفتن الان دوستام همه تو شهر افتادن 

عزیزممم بارداری مبارکت باشه ❤ فک کنم سال اول تدریست هس باردار شدی میری ۹ ماه مرخصی

عزیزممم بارداری مبارکت باشه ❤ فک کنم سال اول تدریست هس باردار شدی میری ۹ ماه مرخصی

ممنون عزیزم .

نه عزیزم فرودین زایمان میکنم که خرداد درسم تموم میشه انگار ۵ ماهش هیجی میشه از اول مهر بهم مرخصی میدن تا دی 

ممنون عزیزم . نه عزیزم فرودین زایمان میکنم که خرداد درسم تموم میشه انگار ۵ ماهش هیجی میشه از اول مه ...

هیچ مدرسه ای دی نیرو نمیگیرع ک بقیشو هم مرخصی بی حقوق بگیر ی سوال الان شما نوزاد داری نمیتونی انتقالی بگیری؟

هیچ مدرسه ای دی نیرو نمیگیرع ک بقیشو هم مرخصی بی حقوق بگیر ی سوال الان شما نوزاد داری نمیتونی انتقال ...

چرا ادمو میفرستن بالاخره یه جا یا تو دفار برا چند ماه بالاخره ادمو میکشونن شرایط فامیلمونم اینجور بود وسط سال بردنش تو دفتر پرورشی سال بعد فرستادنش سر کلاس.

من باردارم نوزاد ندارم الانم مجازیه دارم درس میخونم فعلا تا بعد ببینم کجا میندازنم چی میشه

خانما شما نمی دونین چند بار تحقیق می کنن از همسایه ها و مدرسه یا بقیه مدرسین؟

منظورم اینه همون موقع مصاحبه فقط یا نه در طول تحصیل یا موقع فارغ التحصیلی و استخدام رسمی هم ممکنه تحقیق کنن؟

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

خانما شما نمی دونین چند بار تحقیق می کنن از همسایه ها و مدرسه یا بقیه مدرسین؟ منظورم اینه همون موقع ...

نه بابا موقع مصاحبه فقط