2789
عنوان

قد ۱۵۲ دخترم

1982 بازدید | 40 پست

سلام.دختر من ۱۴ سالشه و صفحات رشدش بسته شده.کلی دکتر بردمش ورزش های مخصوص انجام داد.دکتر گفت دیگه رشد نمیکنه.۸سالگی پریود شد.دکتر میخواست آمپول بزنه جلو پریودشو بگیره بعد آمپول رشد بزنه که بلند شه اما معلمش منو قسم داد بخاطر عوارض خطرناکش اینکارو نکنم. الان قدش ۱۵۲ هست و دیگه رشد نمیکنه و همش ازم ناراحته که چرا اجازه ندادم آمپول رشد بزنه. البته خودم بیشتر از خودش ناراحتم. قد خودم و شوهرم بلنده و توی خانواده هامونم همه بلندن نمیدونم بچم به کی رفته. تغذیه دخترم عاااالی بوده همیشه. به نظرتون با این قد به مشکل میخوره؟ میترسم توی جامعه مسخرش کنن. توی خانوادمون از همه کوتاهتره. ۱۵۲ برای یه دختر خیلی کوتاهه؟؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خودتون قدتون تا کی رشد داشته؟

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

نه بابا تازه همه بلندن مثل اینکه داخل اقوامتون دختر شما کوتاس خیلی خوبه که دختر میا بغلی و ریزه میزه باشه نه زیاد بلند که 

خوشگلا اگر تو نی نی سایت از من خطایی دیدید...شما خطای دید دارید وگرنه من خیلی گلم🤣😁

من ۱۵۰ ام

خیلی خوشحالم😐

والا

بعدم واقعا ۸ سالگی پریود شددد؟؟؟؟؟

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
نه بابا تازه همه بلندن مثل اینکه داخل اقوامتون دختر شما کوتاس خیلی خوبه که دختر میا بغلی و ریزه میزه ...

والا 

مگه ممده😐😂😂

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

عزیزم بلوغ زودرس  داشته دخترت ؟  توی بچگی بهش دارو    زینک و  اشتها آورد  زیاد دادی؟  

ببین خواهر منم برا بچهاش  امپول زد  که       بلوغ نرسن ولی  زیاد فایده نداشت     قدشونم کوتاه ولی  پریود دخترش عقب افتاد  

کاش خوشبختی  هم  مثل مرگ سهم  همه بود    خدایا  رفتارت بامن  منصفانه نبود  ،😭   
 منم ۱۵۲ ام 😐چیه مگه 

والا بخدا

خیلی ام خوبه😂😐

مگه ما ممدیم ک بلند باشیم؟😂

رشد می کنه 

نگران نباشین 

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می کنه و اولین بچش رو ده سال بعد به دنیا میاره ، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می کنه و اولین بچش رو سال بعدش به دنیا میاره، یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار می کنه یکی بیست و نه سالگی فارغ التحصیل میشه و بلافاصله کار مورد علاقشو پیدا می کنه یکی سی سالگی رئیس شرکت میشه و چهل سالگی فوت می کنه یکی توی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت میشه و تا نود سالگی زندگی می کنه ، تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر ، تو توی زمان خودت زندگی می کنی پس آروم باش ، از زندگی لذت ببر خودت رو با دیگری مقایسه نکن 
والا  مگه ممده😐😂😂

درخپاست دوستی  میدم  قبول کن بعدا    دخترمو  ثبت نام کنم  زبان

کاش خوشبختی  هم  مثل مرگ سهم  همه بود    خدایا  رفتارت بامن  منصفانه نبود  ،😭