2777
2789
عنوان

- نعره ی چاه -

171 بازدید | 10 پست

تو به چه دربندی ؟

تو به چه میخندی ؟

من که در چاه خودم فریادم 

و چنان می کوشم

کز  ته چاه رعدی به ابر ها بزنم

تا بگویند همه

که زمین خیس شد از نعره ی چاه

چاه من پر آب است

حال از آن میگوید

من تو را در یادم

تو مرا در دامن ؛

دست من جان دارد

تا به فردای قیامت بنویسد اما

چشم من میخوابد ...

هیچ چیز رنگ و لعابش مثل قبل نیست ولی

من و تو از همه شهر به رقص مست تریم ؛

گرچه دست من و تو خالیه

بی نقابیم خود این عالیه !

منجلابی که در آن گیرم من

خون بهایش

جوانی من است ...

هیچکس راهِ درست نیست همین ؛

هدف ظلم جهانی شدن است !

شهر هرتی شده مردم گیجند ؛

من که در پیله ی خود میپیچم ...

به حق سوگند که گیجم ؛

من کدام سو من بپیچم ؟

عَه ؛ چقدر بی راهه بسیار است

و راه راست دشوار است تشخیصش ...

چه دنیایی شده والله

و تنها تکیه گاه الله ...

🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀

« من 

wow

عالی بود✌

من بلند بلند خوندم 

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ....از خودت بپرس واسه چی به این دنیا اومدی ؟مطمئنا اولین جوابی که به ذهنت میرسه جواب درست نیست ...پس برگرد و پیداش کن قبل از اینکه بمیری و دیر بشه...اینجا هم زیاد نمون ...جوابت رو اینجا پیدا نمیکنی...دعای من پشت و پناهت ای جزئی از عالم هستی❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستی تبریک میگم بابت قبولی رشته تون😊✌

انشالله و حتما به خیر و صلاحتونه 😊🌹

انشالله خدا کمکتون کنه بتونین توی این مسیر بهترین باشین و خدمت بنده هاشو بکنین😊🌹✌

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ....از خودت بپرس واسه چی به این دنیا اومدی ؟مطمئنا اولین جوابی که به ذهنت میرسه جواب درست نیست ...پس برگرد و پیداش کن قبل از اینکه بمیری و دیر بشه...اینجا هم زیاد نمون ...جوابت رو اینجا پیدا نمیکنی...دعای من پشت و پناهت ای جزئی از عالم هستی❤
راستی تبریک میگم بابت قبولی رشته تون😊✌ انشالله و حتما به خیر و صلاحتونه 😊🌹 انشالله خدا کمکتون ک ...

خیلی ممنونم 🙏🏻🌹🌹🌹

ان شالله 🤲

هرطور که صلاحه 😋😀

بازم ممنون 🙏🏻🌹🌹

« من 
خیلی ممنونم 🙏🏻🌹🌹🌹 ان شالله 🤲 هرطور که صلاحه 😋😀 بازم ممنون 🙏🏻🌹🌹

خواهش میکنم ✌🌹

یچی تو مایه های اتل متل توتوله 😂💔

گاو حسن نمی دونمم چیه 🤣🤣

تورخدا واس عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنید منم براتون ممیفرسم نی نی یار جان اگ دیدی اشتباهی از من سر زده بهم بگو💖🌹عاشق نی نی سایتم و اینجا خانواده ای دوممه و همه اجیامنن💖🌹💖