2777
2789
عنوان

اشتی کنیم؟؟؟

152 بازدید | 9 پست

دلم میخواد اشتی کنیم اما شوهرم خودش دعوا انداخته خودش هم قهره منم ب رو خودم نیوردم اما خسته شدم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پیش قدم‌بشی ننگ‌برتو🤣😂

تقصیر خودمم بوده ها گفته بود نگو ب بابات من گفتم فعلا هم لباس باز ارایش کزدم نشستم بلکه خودش بیاد اشتی 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نه نرو بنظرم بالاخره خودش میاد بهش رو نده همین رودادنات اینطوریش کردع

تا ی حدی تقصر خودمه گفت بود نگو گف شاید نخوام اصلا از بابات پول بگیرم بعدش حرف زشت زد گف غلط کردی گفتی  توچه منم گفتم رفی عشق وحال از خواب پاشدی دعوا انداختی معلوم نیس سر کدوم خر پرت کرده

نمیخوای حرف بزنی نزن وای قهر نکن

اون قهر کرده والا اگ از در میومد تو سلام میکرد من جواب میدادم دیدم خودش هیی نمیگه منم محل نمیدم

همین ارایش کاره خودشو میکنه‌مطمعن باش.ب قول دوست عزیز ک گفتی نمیرزه خوش باشین همیشه

کاشکی دلم طاقت قهر نداره چون خودم مقصر بودم  میرفتم عذر وای اما گف دو روز تو روت خندیدم اینجور کردی منم گفم منت دو شب شام دادنت و ماشین دادنت و رابطه ات نذار