رز۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 2938 عنوان کفش خوب👠👡 69 بازدید | 7 پست کفش خوب میخام برای پیاده روی باشگاه ورزش ..چی بگیرم ؟؟.اگر جایی هم توشیراز میشناسین کفش خوب داشته باشه با قیمت منصفانه معرفی کنید خدایا چنان کن سرانجام کار 🙏توخشنود باشی وما رستگار🙏🌹 1400/07/08 | 20:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35453 کفشی ک رویه اش پارچه ایه بگیر سبک باشه و کفی قوی داشته باشه 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
رز۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 2938 کفشی ک رویه اش پارچه ایه بگیر سبک باشه و کفی قوی داشته باشه اسکیجرز چطوره بنظرت خدایا چنان کن سرانجام کار 🙏توخشنود باشی وما رستگار🙏🌹
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35453 اسکیجرز چطوره بنظرت خوبهاگه پولش برات مهم نیست 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
رز۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 2938 خوبه اگه پولش برات مهم نیست یکیشو پرسیدم رویه اش پارچه بود کفیش هم انعطلف داشت گفت ۲۸۸ خدایا چنان کن سرانجام کار 🙏توخشنود باشی وما رستگار🙏🌹
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35453 یکیشو پرسیدم رویه اش پارچه بود کفیش هم انعطلف داشت گفت ۲۸۸ اینا فیک اسکیچرزه. من ۲_۳سال پیش گرفتم حدودا ۲۰۰تومن. هنوزم دارمش مث روز اوله فقط خاک میگیره زود 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
رز۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 2938 اینا فیک اسکیچرزه. من ۲_۳سال پیش گرفتم حدودا ۲۰۰تومن. هنوزم دارمش مث روز اوله فقط خاک میگیره زود جدی...آخه داخلش برچسب داشت ساخت ویتنام هم زده بود پس فیک بوده...اگ اشکال نداره میش عکسش بدی کفشت رو خدایا چنان کن سرانجام کار 🙏توخشنود باشی وما رستگار🙏🌹
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35453 جدی...آخه داخلش برچسب داشت ساخت ویتنام هم زده بود پس فیک بوده...اگ اشکال نداره میش عکسش بدی کفشت رو عه! پس مال من نداشت اصلاعکس از کفشم😐 پرخاک و داغونه. 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴