2777
2789

نه برا من یه ذره سوزش داشت ولی قابل تحمل بود

البته فکر کنم برا من کرم بی حسی کامل اثر نکرده بود وگرنه در حالت عادی همون یه ذره درد هم شاید نباشه

کلا راحته و کلش سی ثانیه طول میکشه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه برا من یه ذره سوزش داشت ولی قابل تحمل بود البته فکر کنم برا من کرم بی حسی کامل اثر نکرده بود وگر ...

میترسم من دور چشمم یه خال های جوش مانند دارم نکنه اینا درد داشته باشه بعد اجازه میدن همراه هم ببرم

میترسم من دور چشمم یه خال های جوش مانند دارم نکنه اینا درد داشته باشه بعد اجازه میدن همراه هم ببرم

اره بابا همراه ببر بیستا کاریت ندارن

ببین دردش کاملا قابل تحمله، اصلا چیزی نیست

ولی چون خال دور چشمه من جات بودم نگرانی مهم تری پیدا می کردم و اونم جای زخم خاله. جاش طول می کشه تا بره ها، و خال بعضی وقتا برگشت داره، اگر تو صورتت توی چشمه با دکتر مشورت کن

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
اره بابا همراه ببر بیستا کاریت ندارن ببین دردش کاملا قابل تحمله، اصلا چیزی نیست ولی چون خال دور چش ...

نه اطراف چشممه چیکار کنم خیلی بد هستش باید بردارم خب

نه اطراف چشممه چیکار کنم خیلی بد هستش باید بردارم خب

من یه خال گوشه پایینی لپم داشتم برداشتم، نزدیک ۷ ماه طول کشید جاش بره

کلا میگم بدونی از قبل

با دکترم مشورت کن حتما