To myself in the future: Standing in the hall of fame And the world's gonna know your name🎈✨ سلام ساکنین نی نی سایت کبیر 🌺 من اینام👈 عشق کتاب و فیلم و آهنگ 🎶📚🎥 دانشجوی روانشناسی🧠 یه کی درامر و کیپاپر اونم از نوع آرمی💜گاهی بد اخلاق😑 گاهی الکی خوش😂 گاهی خیلی منطقی🤨 گاهی خیلی احساسی🤩 و بشددددت بلند پرواز😅 خلاصه که دوستتون دارم شدید به مدت خیلی مدید😍 هوامو داشته باشید😉
نمیدونم ولی خانواده پسر خیلی اصرار کردن مخصوصا خودش ۵ ۶ سال هم صبر کردن بالاخره بابای دختره رضایت داد
To myself in the future: Standing in the hall of fame And the world's gonna know your name🎈✨ سلام ساکنین نی نی سایت کبیر 🌺 من اینام👈 عشق کتاب و فیلم و آهنگ 🎶📚🎥 دانشجوی روانشناسی🧠 یه کی درامر و کیپاپر اونم از نوع آرمی💜گاهی بد اخلاق😑 گاهی الکی خوش😂 گاهی خیلی منطقی🤨 گاهی خیلی احساسی🤩 و بشددددت بلند پرواز😅 خلاصه که دوستتون دارم شدید به مدت خیلی مدید😍 هوامو داشته باشید😉
من 22اون 26سالشه میدونم باهاش ازدواج کنم بااین اخلاقش اذیت میشم اما انقدر دوسش دارم که همه ای ...
ببنید بزارید واقعیتو بگم
وقتی ازدواج میکنید،به مرور زمان از این عشق کمتر میشه و اونجاست که اگر اخلاق خوب نباشه واقعا عذاب اوره،خیلی از خانوم هارو دیدم که قبل ازدواج خوب بودن ولی بلدش به طلاق کشیدن...