من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
دلم میگه بزن به تریپشون و حرف گنده براشون کن عقلم میگه شوهرت جواب دندون شکن داده بیخیال باش
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
دلم میگه بزن به تریپشون و حرف گنده براشون کن عقلم میگه شوهرت جواب دندون شکن داده بیخیال باش
انجام بده
هرچی شد شد حالا خودت فکر کن ببین کدوم خوبه من دخالتی ندارم سوگل جان