2777
2789
عنوان

قیچی 😐🔪

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 28 پست
شوطوری خانم😐😂😂عا فداسرت منم دیشب زدم جهاز مامانم و شکونم هنو قهره باهام

چی شکوندی حالا🤣

To myself in the future: Standing in the hall of fame  And the world's gonna know your name🎈✨ سلام ساکنین نی نی سایت کبیر 🌺 من اینام👈 عشق کتاب و فیلم و آهنگ 🎶📚🎥 دانشجوی روانشناسی🧠  یه کی درامر و کیپاپر اونم از نوع آرمی💜گاهی بد اخلاق😑 گاهی الکی خوش😂 گاهی خیلی منطقی🤨 گاهی خیلی احساسی🤩 و بشددددت بلند پرواز😅 خلاصه که دوستتون دارم شدید به مدت خیلی مدید😍 هوامو داشته باشید😉

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

دعواهای لفظیت جلو مامانته😐😂من جلو بابام بحثم میشه هر دفه هم بهم میگه وقیح شدی😂تند حرف میزنی باز ت ...

باو من خوب میحرفم 😐 

نگران نباش شب که رفتم خونه خالم بهش میگم 😌 میره حساب مامانمو میرسه 😂🔪

Life goes on 💚🌱
کتری قوری😆خلافم بالا بود عه اینم تویی😐😂نشناخته بودما

اوه اوه دوتا دوتام میشکونی حق داره از خونه بیرونت کنه😁 

نا امیدم کردی آلزایمری🗡🤪🤪

To myself in the future: Standing in the hall of fame  And the world's gonna know your name🎈✨ سلام ساکنین نی نی سایت کبیر 🌺 من اینام👈 عشق کتاب و فیلم و آهنگ 🎶📚🎥 دانشجوی روانشناسی🧠  یه کی درامر و کیپاپر اونم از نوع آرمی💜گاهی بد اخلاق😑 گاهی الکی خوش😂 گاهی خیلی منطقی🤨 گاهی خیلی احساسی🤩 و بشددددت بلند پرواز😅 خلاصه که دوستتون دارم شدید به مدت خیلی مدید😍 هوامو داشته باشید😉
اوه اوه دوتا دوتام میشکونی حق داره از خونه بیرونت کنه😁  نا امیدم کردی آلزایمری🗡🤪🤪

اخ اسمتو ندیدم😂

حالا از دیشب هی میگم بلا بود بیشتر داغ میکنه😂😂

هرچه در فهم تو آید...آن بود مفهوم تو!ツ
اخ اسمتو ندیدم😂 حالا از دیشب هی میگم بلا بود بیشتر داغ میکنه😂😂

فایده نداره تا یدونه نو نخری نزاری سر جاش فایده نداره😂😂

آخ😐دقیقن همینو میگ تو چقد مامانی😐😢😂😂

وای جرررر🤣🤣🤣 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز