2777
2789
عنوان

یه کتلت خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 37 پست
اگه میترسی پخش شه کمی ارد میتونی بریزی ولی سفت میشه برامن ابدارمیشه باشعله کم بپز خوشمزه میشه خیلی کم
خدایا زندگیمو فقط به تو سپردم (دخترم وپسرم دوستون دارم)همین!!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایشالله که اینبار که درست می کنم خوب شه گاهی وقت ها فک می کنم شاید دست من کتلت نمی شه ؟؟؟؟
کدام دانه فرو رفت در زمین که نَرُست    چرا به دانه انسانت این گمان باشد.   مولانا جانم ❤️🍃
من گوشت چرخ کردم تموم شده هرروز کتلت درست میکنم خیلی دوست دارم کتلت دیروز همسایمون پخت دیوونهشدم الانم تا تایپیکتودیدم ظاهرشدم
برامنم قبل سفت میشد موادشو میخای بزاری توروغن زیاد بردار و اینوراونورکن بادستت مرتبش کن بعد یواش بزار توروغن
راستی موقعی که می خوام با دستم بردار تو روغن بزارم به دستم مثل چسبونک می چسبه چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
کدام دانه فرو رفت در زمین که نَرُست    چرا به دانه انسانت این گمان باشد.   مولانا جانم ❤️🍃
مرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررسی مرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررسی آره تخم مرغ می ریختم