2777
2789
عنوان

به چنین ادمی جواب بله میدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 21 پست
مشکل مرد به این راحتیا حل نمیشه که گفته ۷۰ درصد خوب میشم حتی اگه واریکوسل داشته باشه و عمل کنه درصد ...

اره همین واریکوسل بود

ما الان دوماهه جداشدیم ولی خب هردو هنوز عاشق همیم اونم میخواد همچنان باهام ازدواج کنه من برای برگشت دودل بودم بعد اینکه اینو  گفت خیلی نگران همین موضوعی که گفتید شدمپس احتمال خوب شدنش خیلی کمه؟اما خودش خیلی بچه دوست  داشت....

نه اونطور دکتر گفته شصت درصد اقایون الان اینطورن یعنی اس.پرم شون ضعیفه و مثلا ده درصدش فعاله اما با ...

اها این مشکلی نیست پس.دکتر به همسر منم گفت اسپرمت ضعیفه ولی با پیشاب باردار شدم 😑

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره همین واریکوسل بود ما الان دوماهه جداشدیم ولی خب هردو هنوز عاشق همیم اونم میخواد همچنان باهام از ...

با واریکوسل فک کنم سخته برا باردار شدن 

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...
اره همین واریکوسل بود ما الان دوماهه جداشدیم ولی خب هردو هنوز عاشق همیم اونم میخواد همچنان باهام از ...

آره عزیزم میدونم چون شوهرمم مشکل داشت تازه اینقدر کم بود که حتی دکتر گفت عمل احتیاج نداره ولی ما سالها دنبالش دویدیم متاسفانه مشکل آقایون خیلی سخت حل میشه تازه اگه بشه

آره عزیزم میدونم چون شوهرمم مشکل داشت تازه اینقدر کم بود که حتی دکتر گفت عمل احتیاج نداره ولی ما سال ...

بنظرت خیلی نامردم اگه بابت این موضوع برنگردم؟حس خیلی بدی دارم میترسم ایندش خراب بشه و تقصیر من شه

بنظرت خیلی نامردم اگه بابت این موضوع برنگردم؟حس خیلی بدی دارم میترسم ایندش خراب بشه و تقصیر من شه

یه توصیه خواهرانه برات دارم همیشه تو زندگیت خودت اولویت خودت باش هیچ کس در آینده بخاطر فداکاریت ازت تشکر نمیکنه فقط وقتی شور و احساساتت میخوابه تو میمونی و یک عمر حسرت