2777
2789
عنوان

عجیب نیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 30 پست
😐😐😐مار تو آجر؟ مگه مار تو آجر جا میشه؟

نمیدونم بخدا اصلا هم فرار نکرد نمیدونم چرا؟

خدایا عاشقان را باغم عشق آشناکن ز غم های دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن  

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عجیبیش اینحا بوده بیچاره زبون بسته پشت قرانم پناه گرفته اما شما با بی رحمی کشتینش نمیتونستین  ب ...

نه گلم پیامبر گفته هرکس مار ببیند وان را نکشد از ما نیست 

نکشتنش حرامه!

بجز مار سفید 

مار سفید نباید کشته بشه

خدایا عاشقان را باغم عشق آشناکن ز غم های دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن  
خیلی میترسم بدجور زل زده بود بهم

با چشاش میگف نکشین منو😁 وقتی میگن مار رو بکشین و سرشو چپه کنین ،چون از نظررعلمی مارا فرکانس دارن مثلا وقتی یکی رو جذب کنن تو چشاشون که کشتشون بعد مار هم جنسشون میاد تو چشاشون نگا میکنه و. اینم فرکانس رو میده تو چشای اون مار هم جنسش اونم دخیره میکنه و میگرده تا اون طرف رو پیدا کنه و نیش بزنه،،ـ اخی مثل عسکر بیجاره نشی یه وقت😁

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
خوبم دیشب بات حرف زدم چرا نگفتی؟.  الان مار هنوز زندست؟

نتونستم حرف بزنم همه میشنون کنفرانس بوده

با چشاش میگف نکشین منو😁 وقتی میگن مار رو بکشین و سرشو چپه کنین ،چون از نظررعلمی مارا فرکانس دارن مث ...

نگو توروخدا 

دومین باره داریم مار پیدا میکنیم حتی خوابشو دیدم اون مار اومد ومنو نیش زد

روستاییم اینجا عقرب ومار زیاده  

نه گلم پیامبر گفته هرکس مار ببیند وان را نکشد از ما نیست  نکشتنش حرامه! بجز مار سفید  م ...

از کحا میدونی حدیث جعلی نیست؟؟ مار یکی از ارکان حفظ محیط زیسته نباشه دنیا رو موش برمیداره پیامبر چرا باید چنین حرفی بزنن؟؟؟

چیزی نیست سخت نگیر. 

واید اخاف حتی ما انام مرتاحه

از کحا میدونی حدیث جعلی نیست؟؟ مار یکی از ارکان حفظ محیط زیسته نباشه دنیا رو موش برمیداره پیامبر چرا ...

وایسا گلم اینارو از سایت کپی کردم

می‌پردازیم:
پیامبر خدا( صلی الله علیه و آله و سلم ) در این زمینه فرمودند:
«هرکسی که مار را از ترس انتقامشان رها کند، از ما نیست».[2]
« مارها را بکُشید که هرکس از انتقام آنها بترسد، از ما نیست».[3]
«هر کسی که دست از کشتن مار بردارد، از ترس دوزخ البته کافر است»؛ یعنى سرپیچی از فرمان پیامبر کرده است؛ چون پیامبر( صلی الله علیه و آله و سلم ) فرمان به کشتن آنها داده است.[4]

بعد کتلت ها المن تخافین. نوب های الگیتیهه عوضه چانت؟ 

لا نص صفحه سوره مالت قران

والا بل بال گلبی طلعیهه من مخچ او ماکو شی 

سلام عزیزم 

میشناسمت؟