2777
2789
یه بار خیانت کرد بخشیدمش...الان باز دوباره ازش دیدم سه چهار روزه قهریم..احتمالا طلاق بگیرم

بنظرم بری راه برای کسی دیگ باز میشه جاتو بگیره غلط کردن بمون اذیتش کن نتونه ب خاستش برسه

طلاق بگیر😕متاسفانه شوهرت بویی از تعهد نبرده یا خودشو بکوبه بسازه یا از بلندی بندازه.. بنظرم حکم خیا ...

اگه قرار بود بسازه خودشو باز شروع نمیکرد..اینا تو خونوادشون عادیه اینکارا..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول کرد

تو طلاق بگیری فقط ب ضرر خودت و بچته اولن ک بچت پیش هرکدومتون باشه کمبود مهرپدر یا مادرو داره بیش تو و شوهرت هم زن بعد طلاق اذیت میشه مرد ک راحت هر کثافت کاری میکنه اخرشم یکی میگیره ولی زن براش حرف درمیارن تکون بخوره ازدواجم کنه باز ممکنه شوهر بعدی یکی از ایرادای سختو داشته باشه

بنظرم بری راه برای کسی دیگ باز میشه جاتو بگیره غلط کردن بمون اذیتش کن نتونه ب خاستش برسه

من الان سه چهار روزه خودمو تو اتاق حبس کردم..اون عین خیالش نیست یه جورایی از خداشه من برم خونه پدرم..خونه خالی باشه

اگه قرار بود بسازه خودشو باز شروع نمیکرد..اینا تو خونوادشون عادیه اینکارا..

ببین آدمی که ی بار خیانت میکنه بازم می‌کنه چرا چون یاد گرفته براش لذت بخشه اینا خیانت تو ذاتشونه.... طلاق بگیر راحت شو از دست خیانتاش... (ولی بازم میل خودت من مجبورت نمیکنم طلاق بگیری) من دوست پسرم بهم خیانت کرد از همون لحظه به بعد بد جوری از چشمم افتاد منی که براش جون میدادم هر کاری باهام بکنه هر بدی بکنه فحش بده میبخشیدمش وقتی خیانتش دیدم سنگ شدم دیگه سراغشم نمیرم منی که حتا اون مقصر باشه من میرفتم آشتی و منت کشی دیگه برام مهم نیس اون پسره 

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
ببین آدمی که ی بار خیانت میکنه بازم می‌کنه چرا چون یاد گرفته براش لذت بخشه اینا خیانت تو ذاتشونه.... ...

دوست پسر فرق داره با شوهر و یه بچه 

البته من منطورم این نیست که اسی بمونه ولی مقایسه شما اصلا فرق زمین تا اسمون بود

وزن شروع 
دوست پسر فرق داره با شوهر و یه بچه  البته من منطورم این نیست که اسی بمونه ولی مقایسه شما اصلا ...

آره میدونم منم واسه بچه گفتم مجبورت نمیکنم طلاق بگیری 

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐