2777
2789
میدونم ولی نمیدونم چی هستن شما میدونی؟🥺

اولی که کارنامه سه سال دبیرستانه فکرکنم مطمئن نیستم

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توروخدا یکی ب من بگه این فرمایی ک واسه دانشگاه باید پر کنیم و اپلود کنیم رو با چ برنامه ای باید پر ک ...

اول به مسوول کافی نتیه  میگی واست پرینتشو بگیرع بعد که فرمو پر کردی  اسکنش کن 

یه عده باعث شدن زندگیم نابود شه ولی ازشون دورم تا همیشه و محوشون کردم از زندگیم،  با این سایت آشنا شدم   اینجا میام که هوام عوض شه  ،که به دخترم قول دادم خوشبختش کنم 
اونا عکس و اسکن مدارک و فرم های دانشگاهته برو کافینت برات انجام بده ،مال منم همینطور بود ثبت نام کرد ...

تاییدیه ثبت نامی کارت جامع دانشجویی ازت نخواستن بدی؟؟

Got nothing to say 

اها اون تاییدیه تحصیلی هست که ۳۵ تومن هم ازت میگیره تا بهت کد بده 

ریز نمرات همون کارنامه سه ساله که توی پروندم بود که از دبیرستان گرفتم ،تاییدیه تحصیلی رو که ۴۰تومن دادم از سایت آموزش و پرورش گرفتم 

اول به مسوول کافی نتیه  میگی واست پرینتشو بگیرع بعد که فرمو پر کردی  اسکنش کن

اره منم با گواهی موقت و شناسنامه و عکس رفتم کافینت خودشم دو تا فرم پرینت گرفت داد پر کردم همرو اسکن گرفت گذاشت 

ریز نمرات همون کارنامه سه ساله که توی پروندم بود که از دبیرستان گرفتم ،تاییدیه تحصیلی رو که ۴۰تومن د ...

اره دیگه همونه ولی من کارنامه هامو نخواست همون گواهی پایان تحصیلات دادم