2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

گوشی میخواستم مشخصات رو روی دفتر نوشتم تقریبا یک ماه و نیم بعد یکی همونو بهم هدیه داد 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊

بله

من به این نتیجه رسیدم کلا هرکسی هر ارتعاشی داره زندگی همونو براش رقم میزنه

فقر،طلاق،اعتیاد،خیانت،یا مثلا ثروت و... همه چی بر اساس ارتعاش آدما تقسیم شده

یه ضرب المثل خودم ساختم برای خودم:

هرکس نون ارتعاششو میخوره

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد
وای چ خوب تو دفتر نوشتی

تو یه کاغذ نوشتم چسبوندم رو دیوار کنار تختم هر روز میدیدم البته اینم بگم خیلی سعی می‌کردم تو اون مدت حال روحی ام خوب باشه و حس نیاز نداشته باشم. 

همین الان هم تو یه تایپکی درمورد شفا با باور حرف زدم دارم مسخره ام می‌کنند اما واسم مهم نیست 😒😂😂😂

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز