2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

گوشی میخواستم مشخصات رو روی دفتر نوشتم تقریبا یک ماه و نیم بعد یکی همونو بهم هدیه داد 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊

بله

من به این نتیجه رسیدم کلا هرکسی هر ارتعاشی داره زندگی همونو براش رقم میزنه

فقر،طلاق،اعتیاد،خیانت،یا مثلا ثروت و... همه چی بر اساس ارتعاش آدما تقسیم شده

یه ضرب المثل خودم ساختم برای خودم:

هرکس نون ارتعاششو میخوره

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد
وای چ خوب تو دفتر نوشتی

تو یه کاغذ نوشتم چسبوندم رو دیوار کنار تختم هر روز میدیدم البته اینم بگم خیلی سعی می‌کردم تو اون مدت حال روحی ام خوب باشه و حس نیاز نداشته باشم. 

همین الان هم تو یه تایپکی درمورد شفا با باور حرف زدم دارم مسخره ام می‌کنند اما واسم مهم نیست 😒😂😂😂

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊