2777
2789
عنوان

دوران عقد

166 بازدید | 13 پست

گزارش نزنین

من دوستم عقده بعد شوهرش اصرار داره رابطه شون کامل باشه اما دوستم میگه دلم میخواد اول بریم خونه خودمون ...اما شوهرش اصرار داره میگه تو اعتماد نداری بهم نمیخوایی چجوری قانع منه شوهرش زو؟؟

درسته زن و شوهر ان اما اونا رسم دستمال دارن و برا دوستم مهمه که دختر باشه خودش اینطور دوست داره

درخت صبر تلخه....اما میوه اش شیرینه...❤️خدا بزرگه🌟همه چی به وقتش🕋🪄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم

تو نهایت آرزوها و حاصل عبادات منی عشقم،چ خوبه ک یکیو داشته باشی جای همه ی کسایی ک حسودیتومیکنن دوست ندارن عاشقانه وار دوست داشته باشه اندازه همه ی قطره های بارون دوست دارم تنهاکسم همه کسم،   خیلی کم مونده بهم برسیم بعد دوسال ونیم،انشالله روزی بیام بنویسم بهم رسیدیم،راستی کاربر قدیمیم خودم خودمو ترکوندم ب بدبختی باز عضوشدم:)یه هفته دیگه عقدمهههه وایییی خدایا شکرت  
من عذر میخوام ک سوال برام پیش اومد 😐قبل از پیش اومدن سوال سعی میکنم با شما هماهنگ باشم

هماهنگ نباش قبلش فکر کن منطقت رو بزار وسط و منطقی فکر کن

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد
هماهنگ نباش قبلش فکر کن منطقت رو بزار وسط و منطقی فکر کن

چه جالب من تا الان فکر میکردم منطق هرکس بر حسب عقیده خودشه و عقیده هر کس هم شخصیه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♡  
چه جالب من تا الان فکر میکردم منطق هرکس بر حسب عقیده خودشه و عقیده هر کس هم شخصیه

نه گلم اشتباه فکر میکردی

منطق یک اصول کلی هست که هرکس بر اساس فرهنگ و دیدگاه و شعور خودش به میزانی از منطق دسترسی پیدا میکنه

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد
نه گلم اشتباه فکر میکردی منطق یک اصول کلی هست که هرکس بر اساس فرهنگ و دیدگاه و شعور خودش به میزانی ...

و هرکسی هم حتی اگه شعورش صفر باشه فکر میکنه شعورش خیلی زیاده 🙄

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♡