2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم

378 بازدید | 20 پست

بچها دیشب شوهرم رابطه میخواست .بعد من میخواستم برم حموم بیام اون داشت گوشیشو نگاه میکرد بعد من اصلا نمیدونستم داره چیکار میکنه یهو بهش گفتم گوشیتو بچرخون ببینم دکمرو زد خارج شد .منم شک کردم که دارن از اون فیلما میبینه یهو بهش گفتم بزن ببینم داشتی چی نگاه میکردی من که میدونم .گفت آره داشتم فیلم میدیم تا توبری بیای خیلی ناراحت شدم گفتم وقتی من اینجام چرا داری فیلم میبینی گفت چی میشه مگه اکثر زنو شوهرا باهم میبینن  منم گفتم خوب تو تنها چرا میبینی گفتم منم از این به بعد تنها نگاه میکنم گفت نه تو نگاه نکن اگه خواستی بگو من نشونت بدم..من کلا با این فیلما مخالفم..به نظرتون من اشتباه کردم؟

سوسماس

🧲🧲🧲🧲موسس تاپیک جذب ثروت🧲🧲🧲🧲🧲https://www.ninisite.com/discussion/topic/6931139/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%ab%d8%b1%d9%88%d8%aa-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%88%d9%88%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7-%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%b9?page=1

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بدم میاد از این مسخره بازیا 

ک چی بشه نگا میکنه؟

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….

احتمالا قبل ازدواج اعتیاد ب خودارضایی داشته  و بدون فیلم ارضا نمیشه...حتما باید سکسولوژیست ببریدش و ترک کنه

پیش از مرگم صلواتی برای ارامش روحم مهمانم کنید.خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد

شوهرمنم همیشه قبل رابطه این فیلمارونگاه میکنه  امامیگه توحق نداری نگاه کنی من خودم اصلادوس ندارم نگاه کنم ...بااین فیلماخودشون تحریک میکنن قبل رابطه...منم خیلی ناراحت میشم اماچیکارمیشه کرد

کارخوبه خدادرست کنه...