2777
2789
عنوان

قرص .گین آپ باعث نازایی میشه ایا؟

23568 بازدید | 8 پست

😭لاغرم هم دوس دارم چاق بشـم . ک هرچی خوردم چاق نشدم ولی گین اپ دارم میخورم . یکم چاق شدم و هم بچه ندارم دوس دارم حامله بشــم بنظرتون عوارض داره گین اپ باعث نازایی میشه؟!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=209899870]خب وقتی باردار بشی چاق میشی قرص پرینانال هم میگن برای چاقی خوبه داروخانه داره[/QUOT ...

نه اصلا ضرر نداره مولتی ویتامین قرص پریناتال قرصی که زنان باردار برای وزن گیری استفاده میکنن سرچ کن گوگل

سلام دوستان.

تصمیم گرفتم این مطلب رو تو همه ی تاپیک های چاقی کپی کنم.تا اطلاع رسانی بشه.

شاید شما هم مثل من دنبال چاقی بودید

و دیدید یجا گفتن گین آپ عالیه یجا گفتن خوب نیس و کلی عوارض داره

حالا قضیه چیه؟

گین اپ اصلی رو که فقط داروخانه ها میفروسن و سرشار از پروتیینه و ادمای لاغر اکثرا دریافت پروتیین بدنشون که عضله سازی میکنه کمه و این مکمل با ورزش و بی ورزش گزینه مناسبیه طبق نظر پزشک ها.

افراد سودجه و متقلب ۲تا محصول درست کردن که اسمشو شبیه همین‌گزاشتن گین اپ و اصلا داروخانه نمیفروشش و عطاری ها میفروشن و حاوی کورتون هیت که بشدت بده.یکیش پودر گین اپ هست که تو قوطیه و یکیش قرص گین اپ هست.

دقت کنید که مکمل اصلی گین اپ اصلا قرص نداره و اصلا هیچ عطاری ندارش.پس اون گین اپی که عطاری ها ب این اسم میفروشن اصلا این نیست و اصلا پروتیین نیس کورتونه و باد میکنی و بعد قطع یهو بادت میخوابه.کلا هر کوفتی که عطاری ها ما لاغرارو امیدوار میکنن اصلا سیب سلامت و مجوز ندارع که اگخ داشت دگ عطار نمیفروختش و دکتر داروسازه داروخانه ضامنش میبود نه هرکسی که‌چه باسواد چه بی سواد ی عطاری زده.

درضمن بعضی وقت ها میبینی که مثلا رو کارتون محصولات چاقی عطاری ها مثل پودر طلای سبز شکل سیب سلامت رو داره.اما دقت کن و بزن سایت اصلی وزارت بهداشت میبینی که فقط شکل برند سیب سلامت رو کشیدن اما با ی تغییر خیلی ریز که متوجه نشی این همون نیس و فکرکنی سیب سلامته.