من عربی ازاستادواعظی تدریسشون رومیدیدم البته تواینترنت
بعدیه آقای دیگه هم بوداستادآسیابی تدریس عربی واقتصادتوی هم پیجشون بودهم کانال تلگرامشون
تازه پکیج هم داشت میانبرهاوفرمول هااقتصادرومیگفت وعربی روکامل توضیح میدادندخیلی عالی بود.
برای عربی چون هم عمومی بودوهم تخصصی من دست ااخرازسایت اآلاتدریس آقای میلادناصحی هم استفاده میکردم که طبق کتاب توضیح میدادوجمع بندی بودکلاروی عربی خیلی حساب بازکرده بودم.
خیلی درصدریاضیتون خوبه فقط امسال ریاضی ماخیلی سخت بودتوکنکورحالانمیدونم401چطوریه ولی برای ماسخت بوداگرمیخواییدریاضی روخوب بزنیدتمرین کنیدوتست های سخت زیادبزنید.
فنون رومبحثی بخونیداول تاریخ ادبیات بعدآرایه بعدعروض برای عروض های خیلی تست بلزنیدوتمرین کنید
قرابت وارایه هم همین چونکه قرابت وارایه توفارسی دفترچه عمومی هم هست بعدتخصصی هم هست اگرخوب یادگرفته باشیدذسئوال های هردودرس رومیتونیدتوی این مبحث حل کنید.
من خودم برای تاریخ ادبیات فنون وسبک هاشون جدول درست کرده بودم وتوشون مینوشتم سبک شعرهاوقلمروفکری اینطوری هروقت میخواستم مرورمی کردم وجلوی چشمم بود.نمیخواست کتابی دهم تادوازدهم روبگردم.
برای جامعه شناسی هم علاقه ایی بهش نداشتم برای همین بیشترجامعه دوازده ودهم روخوندم ویازدهم فقط یک دورزدم بعدشم رفتم رودورتست تمام تست هاازمون آزمایشی هاوکنکورای سال قبل درس علوم اجتماعیش رومیزدم ودرصدمیگرفتم بعدهم مباحث حفظی مهمش که مثل هم بودمثل سکولاریسم امپریالیسم دئیسم و...ایناکه تعاریفشون سخت بودتویه برگه اچارنوشته بودم تابفهمم تفاوتاشونو
عربی روخوب بخونیدباادبیات چون هم تودفترچه تخصصی هست هم عمومی
این سایت هم تدریس عربی این استادخیلی خوبه من استفاده کردم.
برای تست عربی کتاب خیلی سبزخیلی کاربردی وتست های زیادی داره
https://alaatv.com/set/534
حالاکه فلسفه رونمیزنیدبرای درسای دیگه خوب بخونیدتادرصدفلسفه که صفرهست جبران بشه