2777
2789

اگرمیتونیدبخونیدوعلاقه داریدآره امابایدکتاب های رشته انسانی روتهیه کنیدوخوبم بخونید.

چون درعین اینکه حفظی هستندفرارهم هستندمطالب

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزرگترین معضلم راضی کردن خانوادست 

بهشون بگومن علاقه دارم ومیخوام این کنکورروبدم بعدهم ازهدفت بگوبگوازاین راه دوست دارم برم ازشون بخواه یک فرصت دراختیارت بزارند.

بالاخره ادم بایدازیکجاشروع کنه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

من انسانیم رشته خوبیه ولی تو ایران فق معلمیش خوبه در کل رشته انسانی رشته تاپ خیلی کم داره و اگرم د ...

من روانشناسی دوست دارم درسته رشته شناور هست و میتونم از ریاضی هم برم ولی واقعا درسا رو بخصوص فیزیک و شیمی و هندسه رو متوجه نمیشم که بتونم کنکورشو بدم واسه همین به کنکور انسانی دادن فکر میکنم

عزیزم شما با چ رتبه ای قبول شدی؟درصداتو میگی لطفا

من بارتبه1664رشته انسانی

درصدهامم اینابود

فارسی46
عربی80
دینی70
زبان هم کمترین30
ریاضی20 فکرکنم
اقتصاد47
فنون67
تاریخ وجغرافیا44
جامعه شناسی33
فلسفه ومنطق17
روانشناسی57
عربی تخصصی67

من بارتبه1664رشته انسانی درصدهامم اینابود  فارسی46 عربی80 دینی70 زبان هم کمترین30 ری ...

عربیو چطور اینهمه بالازدی؟من عربیم صفره

ببین من ریاضی ۶۰ اقتصاد ۸۰ روان ۸۰ عمومی ها ۵۰ بجز عربی و زبانمم ۲۰

حالا علوم اجتماعی و علوم فنون و عربی و چطور بخونم بنظرت؟

فلسفع هم کلا نمیخام بخونم

تغیر رشته ایم

عربیو چطور اینهمه بالازدی؟من عربیم صفره ببین من ریاضی ۶۰ اقتصاد ۸۰ روان ۸۰ عمومی ها ۵۰ بجز عربی و ز ...

من عربی ازاستادواعظی تدریسشون رومیدیدم البته تواینترنت

بعدیه آقای دیگه هم بوداستادآسیابی تدریس عربی واقتصادتوی هم پیجشون بودهم کانال تلگرامشون

تازه پکیج هم داشت میانبرهاوفرمول هااقتصادرومیگفت وعربی روکامل توضیح میدادندخیلی عالی بود.

برای عربی چون هم عمومی بودوهم تخصصی من دست ااخرازسایت اآلاتدریس آقای میلادناصحی هم استفاده میکردم که طبق کتاب توضیح میدادوجمع بندی بودکلاروی عربی خیلی حساب بازکرده بودم.

خیلی درصدریاضیتون خوبه فقط امسال ریاضی ماخیلی سخت بودتوکنکورحالانمیدونم401چطوریه ولی برای ماسخت بوداگرمیخواییدریاضی روخوب بزنیدتمرین کنیدوتست های سخت زیادبزنید.

فنون رومبحثی بخونیداول تاریخ ادبیات بعدآرایه بعدعروض برای عروض های خیلی تست بلزنیدوتمرین کنید

قرابت وارایه هم همین چونکه قرابت وارایه توفارسی دفترچه عمومی هم هست بعدتخصصی هم هست اگرخوب یادگرفته باشیدذسئوال های هردودرس رومیتونیدتوی این مبحث حل کنید.

من خودم برای تاریخ ادبیات فنون وسبک هاشون جدول درست کرده بودم وتوشون مینوشتم سبک شعرهاوقلمروفکری اینطوری هروقت میخواستم مرورمی کردم وجلوی چشمم بود.نمیخواست کتابی دهم تادوازدهم روبگردم.

برای جامعه شناسی هم علاقه ایی بهش نداشتم برای همین بیشترجامعه دوازده ودهم روخوندم ویازدهم فقط یک دورزدم بعدشم رفتم رودورتست تمام تست هاازمون آزمایشی هاوکنکورای سال قبل درس علوم اجتماعیش رومیزدم ودرصدمیگرفتم بعدهم مباحث حفظی مهمش که مثل هم بودمثل سکولاریسم امپریالیسم دئیسم و...ایناکه تعاریفشون سخت بودتویه برگه اچارنوشته بودم تابفهمم تفاوتاشونو

عربی روخوب بخونیدباادبیات چون هم تودفترچه تخصصی هست هم عمومی

این سایت هم تدریس عربی این استادخیلی خوبه من استفاده کردم.

برای تست عربی کتاب خیلی سبزخیلی کاربردی وتست های زیادی داره

https://alaatv.com/set/534

حالاکه فلسفه رونمیزنیدبرای درسای دیگه خوب بخونیدتادرصدفلسفه که صفرهست جبران بشه

من عربی ازاستادواعظی تدریسشون رومیدیدم البته تواینترنت بعدیه آقای دیگه هم بوداستادآسیابی تدریس عربی ...

عزیزم ممنون از توضیحت

اگه ادرس اون کانال تلگرامی رو هم داری برام بزار بی زحمت

من همون کنکور ۱۴۰۰ رو ریاضیشو ۶۰ زدم وگرنه سالای قبلش ۸۰ اینا

موفق باشی عزیزم خیلی خوب توضیح دادی ممنون😘