2777
2789
عنوان

تورو خدا بیایین😔

78 بازدید | 17 پست

فرض کنین زن عموهاتون و دختر عمو و پسر عمو هاتون

بخاطر حس محبتی ک پدر بزرگ و مادربزرگ‌تون نسبت ب شما دارن حسودی میکنن

و زنعموتون بیاد بگه دیگه تو جمع های ما نیا توجه آقا جون فقط رو توعه بچه ها اذیت میشن

دیگه نیا تو جمع های ما 

بعد از اینکه کلی دلتون شکست🤕😪

عکس العملتون چیه ؟

خانوم معلم آیندم😍‌ واسه حاجتم میشه صلوات بفرستید؟🌹

م ی ر ی د م بهش

درود به روح اعظم کائنات💖 چه زیبا گفت خیام:بد خواه کَسان هیچ به مقصد نرسد،یک بد نکند تا به خودش صد نرسد، من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من ، تو نیک نبینی و به من بد نرسد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از یع طرف دلم میسوخت براشون چون بخاطر بی توجهی زن گنده میاد میگه نیا تو جمعمون چون توجه اقا جون رو توئه😶😶😶!! 

برگ هام میریخت

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

به حرفشون اهمیتی نمیدم و میرم

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

ناراحت نشی ها مادربزرگ و پدربزرگ منم دوتا از نوه هاشو خیلی دوست داره فکر کن چهل پنجاه نفریم با خانواده نوه نتیجه داماد بعد مامان بزرگ و بابا بزرگم هی به اونا میگن غذا کم ریختی بریز بخور مادر خلاصه همه میدونم اونا رو خیلی دوست دارن ولی بهشون بی احترامی نمی‌کنیم ولی شوخی میکنیم 

این کارشون اشتباه مهم نباشه برات

وقتی بری و با بی توجهی مواجه بشی چی ؟

برام مهم نیست

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃