2777
2789
عنوان

قبل بارداری

49 بازدید | 9 پست

سلام خانوم های عزیز من در اقدام به بارداریم دیشبم تو رابطه درد داشتم بعد اون حالم اصلا خوب نیست حالت تهوع دارم امروز از صبح هم بیحالی و سستی سرپا هم نمیتونم وایسم کسی نظر داره از چی میتونه باشه امکان داره باردارباشم این حالت هارو داشته باشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عادت ماهیانه پاک شدم 8روز ازش میگذره نوک سینه هام چند روز قبل گز گز میکرد خیلی درد داشت حتی لباس نمیتونستم بپوشم الانم از دیروز بیحالی و سستی هنگام رابطه هم درد دارم  

عادت ماهیانه پاک شدم 8روز ازش میگذره نوک سینه هام چند روز قبل گز گز میکرد خیلی درد داشت حتی لباس نمی ...

سیکل رو از اولین روز پریود میشمارن مثلا اگر ۷ روز پریود بودی و الان ۸ روزه پاکی باید بگی روز ۱۵ سیکلم

خیلی بدنت دقیق باشه بین روز ۱۳-۱۵ تخمک گذاری می کنه الان خیلی زوده برای این علایم 

علایم از هفته ۵-۶ به بعد خودشو نشون میده

سیکل رو از اولین روز پریود میشمارن مثلا اگر ۷ روز پریود بودی و الان ۸ روزه پاکی باید بگی روز ۱۵ سیکل ...

اهان اره درست میگی عزیز الان 15روز سیکلم درست اگه اینا علایم بارداری نیستن دلیل دیگه چی میتونه باشه یا برم دکتر 

راستی من قرص مصرف میکردم یک هفته اینا استفاده کردم بعدش قط کردم دوروز بعد پری شدم روز چهارم پاک شدم الان اگه بخوایم دقیق حساب کنم 25شهریویر پری شدم چند روز بعدش پاک شدم الان کامل میشه روز15سیکل اما  درد سینه بیحالی سستی حس گرما تو شکم تو نت همش علایم بارداری نشون میده