2777
2789
عنوان

علت عفونت

76 بازدید | 14 پست

مداوم واژن چیه ؟ و مداواش چیه ؟ 

نگید برو دکتر که دائما دکتر میرم چکارکنم عفونت از بین بره کاملا یا حداقل کم بشه به مدت کوتاه با دارو رفع میشه دوباره عود میکنه برای درمانش چه کارهایی میکنید

خدایاشکرت

عزیزم با شامپو بچه شستشو بده و عنبر نسا دود کن معجزس یعنی از عطاری بگیر دونه ای ۷ تومن فکنم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برامن ک هیچ تاثیرنداشت تازه دکترگف لولهارومیبنده وخطرناک

جدی ولا هر کی استفاده کرده گفت عالی بوده 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
منم دوسال دیگه خسته شدم همش قرص وژل کلی پاپ اسمیروسونودادم همچی خوب دکترآخری بهم گفت خشکی شدیددارم ک ...

یعنی از خشکی شدید بوجود میاد باز دکترت خوب بود فهمید اینهمه دکتر عوض کردم نمیفهمن فقط داروهای تکراری به دکترا میگم خشکی دارم هیچی نمیگن این پنادی که داده دقیقا برای چیه

خدایاشکرت

نمیدونم من خودم میخوام سال دیگه اقدام کنم. اما قتی زیادخشک باشه بدن ملتهب وشایدچسبندگی ایجادکنه. من ...

خیلی سخته عفونت منم خسته شدم چقدر دکتر ودارو هیچکدومشون هم نمیگن علت اصلی چیه باردارم نمیشم آخه با این عفونت چطوری بارداربشم 

خدایاشکرت

خیلی سخته عفونت منم خسته شدم چقدر دکتر ودارو هیچکدومشون هم نمیگن علت اصلی چیه باردارم نمیشم آخه با ا ...

آره ولی بگردببین بهترین دکترشهر کیه ک آشناها نتیجه دیدن بروپیش همون. من اصفهانم ونجف آبادمیشینم کل نجف آباد رفتم حتی خوزستانم رفتم ولی بی‌فایده. الان بااینکه بایدکلی هزینه رفتوآمدکنم امارفتم اصفهان جلسه اول پیش این دکترخداکنه جواب بگیرم فقط دیگه برام قرص ننوشت گف نیازی نیست وموضعی

آره ولی بگردببین بهترین دکترشهر کیه ک آشناها نتیجه دیدن بروپیش همون. من اصفهانم ونجف آبادمیشینم کل ن ...

یادم افتاد این قرص واژینال هست کپسول هستش درسته فکرکنم خارجی باشه سیستم دفاعی بدن رو بالا میبره رنگی رنگی هستش داخلش چندسال پیش مصرف کردم

خدایاشکرت