2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند کیلویی مگه عزیزم؟

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....

اگه بچه شیر میدی که کلا زوده برا رژیم و اینجور چیزا

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
نپرس خیلی چاقم   چجوربچی لاغر شم اخههههه، خودم مبدونم چاقم چقدر بدم مباد که همه اینو بهم ی ...

قدت چنده 

خداجونم خیلی دوستت دارم مرسی که. پسرم صحیح و سالم اومد توبغلم. خودت مراقبش باش که بسلامتی بزرگ بشه و سالم و صالح باشه 
نپرس خیلی چاقم   چجوربچی لاغر شم اخههههه، خودم مبدونم چاقم چقدر بدم مباد که همه اینو بهم ی ...

ببخشید ولی همه چقد بیشعورن که به زن تازه زایمان کرده اینو میگن.هنوز زوده بچت باید شیر بخوره خودت باید بدنت قوی بشی بعد ی سال شروع کن منم همینکارو کردم.بیخیال حرف بقیه اگه چیزی گفتن جوابشونو بده

لطفا برام دعا کنید 

خوبه عزیزم اونقدرا هم زیاد نیستی. منم خیلی بدم میاد کسی راجب چاقی یا لاغری آدم نظر بده.اگه به نی نی شیر میدی فعلا رژیم نگیر اما میتونی یه کمی کمتر بخوری یا ورزش کنی