2777
2789

دکتر علی شکر ریز متخصص جراحی زیبایی،پلاستیک و ترمیمی در مرکز جراحی البرز ،رئیس اسبق بیمارستان  ناجا

فارغ التحصیل  دانشگاه تهران با بیش از ۱۰ هزار عمل موفق در بینی استخوانی و گوشتی و ترمیمی

شماره تماس : 09305126425

این پیج اینستاگرامشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر علی شکر ریز متخصص جراحی زیبایی،پلاستیک و ترمیمی در مرکز جراحی البرز ،رئیس اسبق بیمارستان...

دوست منم بینیش خیلی بزرگ بود پیش دکترشکرریز جراحی بینی کرد خیلی راضیه و پسندیده . واقعا صورتش قشنگ شده بینیش به صورتش اومده 

من آقای دکتر علی نبی پور و میشناسم تو کرج 

تهرانم مطب دارن البته 

نمونه کارهای جراحی زیباییشون خیلی قشنگه 

من خودم به چندتا از دوستام که میخواستن عمل کنن ایشونو معرفی کردم 

من خودم و خواهرم پیش دکترکیان احمدی عمل کردیم و واقعا راضی هستیم. من نوک بینی بزرگ و غضروفی داشتم و خواهرمم بینی گوشتی داشت که یه بار بد عمل شده بود و دوباره برای جراحی ترمیمی بینی به آقای دکتر کیان احمدی مراجعه کرد. در کل خیلی دکتر خوبیه من به خیلی ها معرفی شون کردم.

من خیلی وقت بود که میخواستم بینیمو عمل کنم و بعد از تحقیق‌ های زیاد بالاخره پیش دکتر ابراهیم شهسواری رفتم. بعد از عمل، فرم بینی‌م دقیقا همونی شد که میخواستم و خیلی طبیعی به نظر میاد. واقعا از انتخابم راضیم!