بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من بینیمو پیش دکتر شکرریز عمل کردم شیش ماه هستش و خیلی از کارشون راضیم دکتر خیلی خوش برخوردی هم هستن و کارشون حرفه ای و بی نقصه من از فرم بینی و تنفسم خیلی راضیم
من پسر خالم پیش دکتر سعید ظفرمند عمل کرد بینیش گوشتی بود انحراف بینی هم داشت الان یکسال می گذره خیلی خوب شده و راضی هست می گفت خیلی هم پر انژی و خوش برخوردن
من خودم و خواهرم پیش دکترکیان احمدی عمل کردیم و واقعا راضی هستیم. من نوک بینی بزرگ و غضروفی داشتم و خواهرمم بینی گوشتی داشت که یه بار بد عمل شده بود و دوباره برای جراحی ترمیمی بینی به آقای دکتر کیان احمدی مراجعه کرد. در کل خیلی دکتر خوبیه من به خیلی ها معرفی شون کردم.
من برای عمل بینی رفتم پیش دکتر سپیده فاضلی ایشون یکی از بهترین دکتر های بینی در تهران هستن. چون واقعا به ریز ترین جزئیات دقت دارن و بهترین نتیجه تحویل میدن.
من خیلی وقت بود که میخواستم بینیمو عمل کنم و بعد از تحقیق های زیاد بالاخره پیش دکتر ابراهیم شهسواری رفتم. بعد از عمل، فرم بینیم دقیقا همونی شد که میخواستم و خیلی طبیعی به نظر میاد. واقعا از انتخابم راضیم!