2789
عنوان

دلپیچه نوزاد

907 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها من پسرم دو ماهشه وقتی میخواد  پی پی کنه خیلی به خودش میپیچه صدای قرقر روده هاش خیلی میاد من شربت گل گریپ بهش میدم تا بتونه راحت تر دستشو انجام بده خودم تقریباً رژیم غذایی میگیرم و همه چیز رو نمیخورم یعنی چیز نفاخ نمیخورم پسرم چون رفلاکس داره دکتر براش امپرازول نوشته و من روزی ۲ وعده بهش امپرازول میدم همه چیز رو که خوردم تقریباً امتحان شده است یعنی تقریباً دو سه روزی دو رژیم غذایی خودم حذف کردم بعد اضافه کردم که ببینم بچه من بازم دل پیچه داره یا نه ولی بازم دل پیچه داشتم تقریبا به غذای خودم نیست شما راهکار چیزی برام سراغ داره تورو خدا اگه چیزی بلدید بهم بگید تا پسرم کمتر به خودش بپیچه

پدی لایت و کولیک ایدز لز داروخونه بگیر بده بهش

پوشاک شیک ارزان ارسال رایگان     برای فروش نیاز ب حمایت دارم کاملا معتبر❌                          https://rubika.ir/poshakshik20kasraeii          ✅روبیکا              کافیه دستتو بزاری رو لینک نگه داری آبی شد بازکردن بزنی         باسلام دارم  ❌     اینستا هم دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نوزادم ۱۰ روزشه 

تفاوت ۲ ماهه با ۱۰ روزه چیه؟

خیلی دلم میخاد این روزا بره سخته خیلی نرم

تیکر تولد یک سالگی پسرم ❤❤❤هدیه خداس بین همه تنهایی هام خدا جواب دعاهام رو داد خدایا ازت ممنونم خدایا مراقب بچم باش و سالم بدستم برسونش اخه خودت میدونی چقد عاشقشم 💓 عزیزمامان خیلی دوست دارم مرسی هستی مرسی آرامشو برام اوردی ...
شکمشو ماساژ بده نکته خیلی مهم صبور باش این روزا می گذره نهایتا تا چهار ماهگی خودتم عرق نعنا بخور تا ...

تقریباً چیزی نفاخ اصلا نمی خورم  چه برسه به حبوبات عرق نعنا خیلی میخورم ولی بازم دل پیچه داره

باید صبر کنی بزرگ شه دلدرد دلپیچه یه چیز تقریبا عادیه چون هنوز باکتری روده اش کامل نشده اینطور میشه دکتر ببر برا ریفلاکس ولی خب دلدردش گاها تا ۴ماهگی 

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
نوزادم ۱۰ روزشه  تفاوت ۲ ماهه با ۱۰ روزه چیه؟ خیلی دلم میخاد این روزا بره سخته خیلی نرم

فرقی نداره البته برای بچه من تا چهل روز خیلی آروم بدون هیچ دلپیچه چیزی بود از چهل روز به بعد شروع کرده به دل پیچه و امیدوارم که بچه شما اینجوری نباشه و خوب خوب خوب باشه

وقتی تونست با عرض معذرت براحتی باد شکمشو بده بیرون یعنی دیگه دلدرد دلپیچه نمیگیره به زبان ساده بگم اینجای قضیه تکمیل نشده

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍

عزیزم مشکل تو رو منم داشتم با غذا عرق نعنا کلپوه توی چاییت از عطاری هل باد بگیر بریز بزار دم بکشه بعد بخور با غذات بخاطر رفلاکس یا پنیرکش زنجبیل و آویشن بریز بچه اتو دراز بکشون زانو هاشو بگیر واروم جمع کن تو شکمش وبعد دوره صاف کن این کارو تا خارج شدن گاز های شکمش انجام بده ببین من نمی‌دونم دکتر چه دارویی بهت گفته اما من از دادن گرایپ میکسچر یا پدیلاکت به بچه ام نتیجه آیی نگرفتم من از عطاری عرق شیرین گرفتم دادم بهش برای منکه عین معجزه عمل کرده ببین من ترغیبت نمیکنم که عرق شیرین بدی  اما من با این روش جواب گرفتم میتونی در رابطه با عرق با دخترش مشورت کنی

از گرگ بودن دم نزن انسانم گاهی آرزوست..
نوزادم ۱۰ روزشه  تفاوت ۲ ماهه با ۱۰ روزه چیه؟ خیلی دلم میخاد این روزا بره سخته خیلی نرم

هیچی عزیزم بچه من ۱۵روزگی دلدردش شروع شد تا دوماهگی روزای خیلی سختیه ان شاالله کوچولوت زود بزرگ شه

کی تکمیل میشه 

بچه تا بچه فرق میکنه نهایت سه ماهگی یا ۴ماهگی.

بچه من بعد واکسن دوماهگی خوب شد

هیچی عزیزم بچه من ۱۵روزگی دلدردش شروع شد تا دوماهگی روزای خیلی سختیه ان شاالله کوچولوت زود بزرگ شه

علامت شروعش چی بود

با دارو کنترل نشد؟

تیکر تولد یک سالگی پسرم ❤❤❤هدیه خداس بین همه تنهایی هام خدا جواب دعاهام رو داد خدایا ازت ممنونم خدایا مراقب بچم باش و سالم بدستم برسونش اخه خودت میدونی چقد عاشقشم 💓 عزیزمامان خیلی دوست دارم مرسی هستی مرسی آرامشو برام اوردی ...