2777
2789
عنوان

نازایی

291 بازدید | 8 پست

با سلام دوستان عزیزم صبحتون بخیر ببخشید دوستان من 100کیلو بودم رفتم دکتر گفتن باید لاغری کنی بعد ب فکر بچه باشی اونموقع تنبلی تخمدان داشتم الان 6ماه دارم ورزش سنگین هوازی انجام میدم شدم 65کیلو و باز الانم باردار نمیشم الان دکتر نرفتم ولی کاش طبیعی بشه ن با قرصای هورمونی😓

للکی هم انگ نازایی به خودت نچسبون من بعده هشت نه ماه رفتم دکتر منشیش گف مشکلتون چیه گفتم نازایی گف چن ساله گفتم هشت نه ماهه مسخرم کردابروم رف گف اخه به هشت نه ماه میگن نازایی 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

حالا اصلا با قرص های هورمونی باشه چه ایرادی داره ؟ مهم اینه مشکلت حل بشه چرا برا خودت سختش میکنی ؟ من خودمم مثل شما بودم چاق بودم حدود 80 کیلو لاغرم نمیشدم تنبلی داشتم حدود سه ماه قرص گلوکوفاژو دوفاستون خوردم خداروشکر باردار شدم , شمام خودتو ازار نده انشالا که زودی نی نی میاد تو دلت

حالا اصلا با قرص های هورمونی باشه چه ایرادی داره ؟ مهم اینه مشکلت حل بشه چرا برا خودت سختش میکنی ؟ م ...

شکر عزیزم ممنون ن من خیلی سر اضافه وزنی ک با قرص اضافه شده بود سختی کشیدم با سن کم کلی قرص هورمونی وزنم اومد پایین بخام شروع کنم دوباره میره بالا

فدات بشم خیلی خوب کردی که لاغر کردی عزیزم منم مشکل تو رو داشتم لامصب 104 کیلو بودم انقدر بد که اصلا جای بچه نبود رفتم پیش خانم دکتر الهام پور مطرود انقدر کارشون خوب بود که زیر نظر ایشون هم یه برنامه غذایی برای لاغری گرفتم و تو عرض 7 ماه 68 کیلو شدم به علت تنبلی تخمدان همم نمیشد بچه دار بشم ولی انقدر کار خانم دکتر خوب بود که در عرض 7 ماه با لاغری که به دست آوردم و دارو هایی که بهم داد  تونستم بچه دار بشم الان 4 ماهه حاملم اینارو بهت گفتم عزیزم که ناامید نشی و با پشتکار ادامه بدی حتما زودی نی نی دار میشی گلم خواستی بری پیش دکترمم هم بهم بگو که شماره و آدرسشو بهت بدم گلم 

منم مشکلات زیادی داشتم سر زایمان و قبلش نازایی 

خیلی درگیر بودم واقعا اذیت شدیم منو شوهرم و کلا خانواده هامون 

ولی خب دختر عموم گفت برو پیش یه خانم دکتر که اسمشون دکتر ساغر صالح پور هست 

منم رفتم و به جرئت میتونم بگم ایشون برای نازایی ایشون فوق العاده هستن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز