2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم از خظر کمبود ویتامین دی حتما بررسی کنید. پسر منم از ۱۵ ماهگی این مشکلو داره بخاطر کرونا فعلا دست نگه داشتیم

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
عزیزم از خظر کمبود ویتامین دی حتما بررسی کنید. پسر منم از ۱۵ ماهگی این مشکلو داره بخاطر کرونا فعلا د ...

تازه آزمایش خون کامل داده دکتر دید کمبود D نداره، واقعا سخته توی این سن بیهوشی 😔

عزیزم فعلا کع درد نداره... چرا میخوای بچه رو بیهوش کنی... من پسرم از یکسالگی دندون های بالاش سیاه شده بود

دوستان گل نی نی سایتی من به دعاهای شما خیلی اعتقاد دارم. برای ارامش همیشگی زندگیم و خونه دار شدنم یه صلوات میفرستید.. 
یه دکتر دیگه نشون بده ببین واجب هست  با نه دندون های جلو رو انجام نمیدن مگر ضروری باشه

بردم انگار دکترا پولکی شدن میگن با بیهوشی توی بیمارستان 8 میلیون میشه خالا هزینه اش فدای سر بچم میدم فقط از بیهوشی بچم میترسم 😔

از این به بعد مراقب باش نپوسه... اخه اصلا دندون های جلو بچه رو درست نمیکنند. چون اولین دندونایی هست که میفته تو 6 سالگی

دوستان گل نی نی سایتی من به دعاهای شما خیلی اعتقاد دارم. برای ارامش همیشگی زندگیم و خونه دار شدنم یه صلوات میفرستید.. 
عزیزم فعلا کع درد نداره... چرا میخوای بچه رو بیهوش کنی... من پسرم از یکسالگی دندون های بالاش سیاه شد ...

نه عزیزم درد نداره ولی دکترا آدمو میترسونن میگن اگه درست نشه میرسه به ریشه آبسه میکنه 😔 شما بچتون الان چند سالشه، درست کردین دندوناشو؟ 

بردم انگار دکترا پولکی شدن میگن با بیهوشی توی بیمارستان 8 میلیون میشه خالا هزینه اش فدای سر بچم میدم ...

اصلا این کار رو نکن... 

نه عزیزم درد نداره ولی دکترا آدمو میترسونن میگن اگه درست نشه میرسه به ریشه آبسه میکنه 😔 شما بچتون ا ...

حرف چرت میزنن. من دندون بچم تو سه سالگی کلا پوسید ریخت. فقط ریشه هاش موند. الانم 7 سالشه جفتش قشنگ و تمیز در اومده. هیچ مشکلی هم نداشت

حرف چرت میزنن. من دندون بچم تو سه سالگی کلا پوسید ریخت. فقط ریشه هاش موند. الانم 7 سالشه جفتش قشنگ و ...

خدا خیرت بده آرومم کردی هر وقت دندونای دخترمو میبینم گریه ام میگیره، دندونای بچتون از سه سالگی ریخت؟ اونوقت دیگه لازم نشد از ریشه بکشین تا جدیدا در بیاد؟ 

آره ولی تا 6 سال دیگه چیزی از این دندونای سیاه و پوسیده نمیمونه

خیلی مراقب باش بیشتر خراب نشه. من به دکترش گفتم دندون های حلوش رو درست کن. گفت اسیابی ها رو پر میکنند ولی جلویی ها رو فقط ميکشند. بعدم گفت اگه درد نداره نکش