عزیزم از خظر کمبود ویتامین دی حتما بررسی کنید. پسر منم از ۱۵ ماهگی این مشکلو داره بخاطر کرونا فعلا دست نگه داشتیم
(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
حرف چرت میزنن. من دندون بچم تو سه سالگی کلا پوسید ریخت. فقط ریشه هاش موند. الانم 7 سالشه جفتش قشنگ و ...
خدا خیرت بده آرومم کردی هر وقت دندونای دخترمو میبینم گریه ام میگیره، دندونای بچتون از سه سالگی ریخت؟ اونوقت دیگه لازم نشد از ریشه بکشین تا جدیدا در بیاد؟
آره ولی تا 6 سال دیگه چیزی از این دندونای سیاه و پوسیده نمیمونه
خیلی مراقب باش بیشتر خراب نشه. من به دکترش گفتم دندون های حلوش رو درست کن. گفت اسیابی ها رو پر میکنند ولی جلویی ها رو فقط ميکشند. بعدم گفت اگه درد نداره نکش
دوستان گل نی نی سایتی من به دعاهای شما خیلی اعتقاد دارم. برای ارامش همیشگی زندگیم و خونه دار شدنم یه صلوات میفرستید..