2777
2789
عنوان

عدالت خدا کجاس

162 بازدید | 9 پست

چرا خدا هرکی رو ک خوبه میبره زود 

ولی ادم بدا عمر نوح میکنن😭

سه ساله پدرشوهرمو میشناسم شریف ترین مردیه ک دیدم 

از بابا برام عزیز تر بود

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا عدالتی نیست

بهترین خانما محترم ترینا تهش دیگه تا 75 80 و زودترشم فوت کردن اما مادرشوهر من 85 ساله بدجنس خسیس و پست فطرت زندگی پسر اولشو گند زد نوه شو بی مادر کرد

همه بچه هاش درگیر مشکلات مالی و تورک و دختراش مستاجر به سختی زندگی میچرخونن

خانم نشسته تو ملکی که کلی مغازه داره زمین بزرگ خونه بزرگ خوب احمق میخوایی چکار چرا اینقدر ذلیل و رو سیاه میخوایی بمیری اصلا روت میشه بمیری

لایق نیت آرامش بده به بچه هاش وخودشم در رفاه کامل باشه این آدمه؟؟؟؟این ابلیس نسیت؟؟؟؟

اصلا عدالتی نیست بهترین خانما محترم ترینا تهش دیگه تا 75 80 و زودترشم فوت کردن اما مادرشوهر من 85 س ...

دلت پره ها عزیزم اروم باشبه فکز ارامش خودت باشفکر نکن من دل خوشی دارم منم مثل خودت ولی چندین هفته دارم رو خودم کار میکنم فقط خودمو دوست داشته باشمو بس ولشکن 

دلت پره ها عزیزم اروم باشبه فکز ارامش خودت باشفکر نکن من دل خوشی دارم منم مثل خودت ولی چندین هفته دا ...

خاک بر سر روسیاهش واقعا روش سیاهه

بچه تو تنگنا مادر تو خونه درندشت زمین مغازه...این آدم نیست حتی حیوونم نیست شیطانه

خاک بر سر روسیاهش واقعا روش سیاهه بچه تو تنگنا مادر تو خونه درندشت زمین مغازه...این آدم نیست حتی حی ...

اروم باشیه چیز بگم وقتی از دنیا بره همشون مال خودتونه عزیزم بقول جاری من بزار زحمت بکشه جمع کنه که ما تو جوونی به بادشون ندیم به موقع میرسن به خودمون

اروم باشیه چیز بگم وقتی از دنیا بره همشون مال خودتونه عزیزم بقول جاری من بزار زحمت بکشه جمع کنه که م ...

واقعا جاریت هم گرفتاره مثل ما حتما

ولی به نظرم باید اونقدر شعور داشت رفاه کامل خودش برقرار و مشکلات بچه ها حل میشد

بعدش چه لطفی داره چرا با وجود خودش مایه آسایش بچه ها نمیشه

روسیاه روسیاه

واقعا جاریت هم گرفتاره مثل ما حتما ولی به نظرم باید اونقدر شعور داشت رفاه کامل خودش برقرار و مشکلات ...

هم من هم جاریم گرفتاریم من اعتراض میکنم اون جوابمو اینجوری میده

هم من هم جاریم گرفتاریم من اعتراض میکنم اون جوابمو اینجوری میده

پس خاک تو سر مادشوهر شماهم

عفریته های کثیف فکر کرده میبره تو قبرش خوب بی شعور با بجه هات تقسیم کن همه راحت باشین مرده شورشششششششششششششششششششششش

ایشالا که زودتر به حقتون برسین و ماهم به حقمون رسیم

تو چشم پسر 65 ساله نگاه میکنه و سهمشو خورده از حجب و حیاشونم زبون بسته ها هیچی نمیگن

ور بپری الهی اژدهای 7 سر