2777
2789
عنوان

خوبی نیومده🤔😞❤️

160 بازدید | 23 پست

دیروز سر یه اتفاقی دیدم یکی دربه در دنبال کتابای آموزش پرورش واسه کنکور میگرده.کارش از یه جای دیگه درست شد.فک کردم شاید بازم کسی باشه که لازم داشته باشه کتابارو.اخه امسال کنکور دادم کتابام جدیدن.گذاشتم توی دیوار،به صورت رایگان اهدا کنم.در حالی که همه پولی گذاشته بودن.

بالاخره یکی زنگ زد ازش پرسیدم هدفت چیه میخوای چی قبول شی گفت نمیدونم.رتبه م خوب بشه میرم هر رشته ای.چون هدف نداشت چند سالی مونده بود پشت کنکور.منم دیدم هدف نداره و خیلی ام بداخلاق بود انگار حقشو خوردم گفتم شاید کس دیگه باشه از اون نیازمندتر.بهش گفتم شاید قسمت شما نشه.برگشته میگه واقعا متاسفم براتون ک وقت منو گرفتی🙄😑.درحالی که کلا ۱۰دیقه نهایت نیم ساعت نشد.

رفت تا یکی دیگه پیام داد گفت که قیمت چنده؟منم گفتم به خاطر ثوابش میخوام رایگان اهدا کنم.گف چقد خوب من فقط یه تعدادیشو میخوام و اینکه دوماه فقط لازم دارم بعدش مدرسه بهم کتاب میده.منم گفتم عزیزمن بالاخره ممکنه یکی باشه نیازمند باشه بازم تو کتابات میاد و اینکه من میخوام کامل اهدا کنم.یهو قاطی کرد گفت من از همه نیازمندترم(درحالی که دوماه دیگه کتاباش میرسید) و اگر برای ثوابش میخوای اهدا کنی امیدوارم که خدا اجرت نده😕😓. از شب کلی ناراحت شدم. آگهی رو هم برداشتم واقعا دلم شکست💔.قصدم مهربونی بود ن اینکه اینجوری بشه تازه این همه آدم ازم ناراحت بشن و خودمم ناراحت بشم.😓😓❤️

°Hoping for a better tomorrow° pishii🐾🐈🐈⬛ intp

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم همین ناراحت کننده س مگه من بدهی دارم بهشون😕

خب همین دیگه شما چرا به دل میگیری بزار تا نیازمندش واقعا استفاده کنه تا دیدی یکم حاشیه میرن توجه نکن و جواب نده

رشتت چی بوده  من کتاب انسانی لازم دارم واقعا توان خرید ندارم 😕

انسانی بودم عزیزم ،دیگ کتاب هارو دادم به یه کتابخونه رفت💔توی سایت دیوار بگرد حتما یکی پیدا میشه رایگان اهدا کنه عزیزم❤️🌻 ایشالا میخوای چی قبول شی❤️؟

خب همین دیگه شما چرا به دل میگیری بزار تا نیازمندش واقعا استفاده کنه تا دیدی یکم حاشیه میرن توجه نکن ...

عزیزدلم ممنون از دلگرمیت دادم به یه کتابخونه ،خودشون احتمالا نیازمندشو پیدا کنن.😘❤️

دوباره بزار تو دیوار یکم صبررداشته باش ی نیازمندش واقعا میاد

کتابخونه دادم،راستش من با همین ناراحتیم نشون دادم طاقت اهدای کتاب به صورت مستقیم ندارم😂😅.