دیروز سر یه اتفاقی دیدم یکی دربه در دنبال کتابای آموزش پرورش واسه کنکور میگرده.کارش از یه جای دیگه درست شد.فک کردم شاید بازم کسی باشه که لازم داشته باشه کتابارو.اخه امسال کنکور دادم کتابام جدیدن.گذاشتم توی دیوار،به صورت رایگان اهدا کنم.در حالی که همه پولی گذاشته بودن.
بالاخره یکی زنگ زد ازش پرسیدم هدفت چیه میخوای چی قبول شی گفت نمیدونم.رتبه م خوب بشه میرم هر رشته ای.چون هدف نداشت چند سالی مونده بود پشت کنکور.منم دیدم هدف نداره و خیلی ام بداخلاق بود انگار حقشو خوردم گفتم شاید کس دیگه باشه از اون نیازمندتر.بهش گفتم شاید قسمت شما نشه.برگشته میگه واقعا متاسفم براتون ک وقت منو گرفتی🙄😑.درحالی که کلا ۱۰دیقه نهایت نیم ساعت نشد.
رفت تا یکی دیگه پیام داد گفت که قیمت چنده؟منم گفتم به خاطر ثوابش میخوام رایگان اهدا کنم.گف چقد خوب من فقط یه تعدادیشو میخوام و اینکه دوماه فقط لازم دارم بعدش مدرسه بهم کتاب میده.منم گفتم عزیزمن بالاخره ممکنه یکی باشه نیازمند باشه بازم تو کتابات میاد و اینکه من میخوام کامل اهدا کنم.یهو قاطی کرد گفت من از همه نیازمندترم(درحالی که دوماه دیگه کتاباش میرسید) و اگر برای ثوابش میخوای اهدا کنی امیدوارم که خدا اجرت نده😕😓. از شب کلی ناراحت شدم. آگهی رو هم برداشتم واقعا دلم شکست💔.قصدم مهربونی بود ن اینکه اینجوری بشه تازه این همه آدم ازم ناراحت بشن و خودمم ناراحت بشم.😓😓❤️