2777
2789
عنوان

بیاید

74 بازدید | 18 پست

بچه ها امروز باشوهرم رفتم آتلیه که عکساموببینم بعد قرارشد عکسامو دختره بفرسه تلگرام گف شماره بده که براتون بفرسم بعد یهو تندی شوهرم گوشیشو دراورد گف شمارتو بده من پیام میدم بفرس انقد ناراحت شدم که نگو آخه همه همانگیاش بامن بوده چراباید یکاره گوشیشو دربیاره بگه شمارتو بده شماهاجامن بودین باشوهرتون چه رفتاری داشتین ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه وقتی گوشیم دستمه من دارم صحبت میکنم باطرف تابحث شماره میشه یهوبگه بده من شمارتو

عزیزم اون شماره شخصی دختره نیست که. خط برای آتلیه است. 

بنظرم واکنش نشون نده. یا به شوخی ازش بپرس. بگو چی شد تو شماره دادی واسه عکس؟ 

ولی اگه رفتارهای مشابه دیدی که آزارت میده، اون موقع باهاش جدی حرف بزن.

شایدم خیلی هوله  کلا دوره زمونه ی بدی شده من شوهرمم خوب باشه دختررو ک نمیشناسم چجوریه

هوله نه هول دختره..هول عکسا..تازشم مثلا این دختر رو میشناختید یا این قضیه حل شد..بقیه رو چی مگه همیشه با همسرت هستی؟؟؟خیلی داری خود تو اذیت می‌کنی..اینجوری یا افسردگی میگیری یا بد بینی شدید میگیری چابکی زندگی رو واسه خودت تلخ می‌کنی 

کاری نداره باهاش حرف بزن..مشکل ما آدما از حرف نزدنه بجای اینجا با همسرت صحبت کن.مطمئنم زودتر از اینجا نتیجه میگیری

هوله نه هول دختره..هول عکسا..تازشم مثلا این دختر رو میشناختید یا این قضیه حل شد..بقیه رو چی مگه همیش ...

نمیشه باهاش حرف زد که بهش برمیخوره یه سلیطه بازی درمیاره که نگو دست پیشو میگیره پس نیوفته ،من شماره دادم به دختره خودش زنگ زده بیا بعد میگه شماره بدین بفرسم شوهرمم ک نزاش من حرف بزنم تندی گف شماره بده بعدشم این دفعه اولش نی براعروسیمون هم همین حرفو زد 

درکت میکنم چون خودمم ب شدت اینطورم البته مجردم ولی خب رو عشقم حساسم خیلی

شاید باورت نشه من انقد روش حساسم که دخترعموم تو بازی گرفت شوهرم زد بعد من گرفتم زدمش😂😂