2777
2789

بله پاناسونیک عالیه البته الان ساخت ژاپنش گیر نمیاد. اکثرااا مالزیه

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست🤌من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست💜💜💜⏺ روانشناس‌ها میگن، ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻋﺸﻘﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺩﺷﻤﻨﺖ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻗﺪﺭﺗﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه. ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺗﺮﮐﺖ ﮐﺮﺩه ﺑﻮﺩ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﭘﺸﯿﻤوﻧﯽ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﻏﺮﯾﺒﻪﺍﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺑﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﭘﺎﺳﺨﺖ ﺭو بده.لبخند، ﺭﻣﺰ ﻣﻮفقیت تو در زندگیه …

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جارو برقی فقط بوش

بوش دیگه اصلش نیست تو بازاریا کلا فیکه

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست🤌من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست💜💜💜⏺ روانشناس‌ها میگن، ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻋﺸﻘﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺩﺷﻤﻨﺖ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻗﺪﺭﺗﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه. ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺗﺮﮐﺖ ﮐﺮﺩه ﺑﻮﺩ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﭘﺸﯿﻤوﻧﯽ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﻏﺮﯾﺒﻪﺍﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺑﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﭘﺎﺳﺨﺖ ﺭو بده.لبخند، ﺭﻣﺰ ﻣﻮفقیت تو در زندگیه …

فیلیپس هم خوبه

بله پاناسونیک عالیه البته الان ساخت ژاپنش گیر نمیاد. اکثرااا مالزیه

آره خب اما مالزی هم اگر واقعا زیر نظر خود شرکت پاناسونیک باشه خوبه من الان یدونه خریدم به اسم بوش اما بعد از خرید فهمیدم تقلبی هست خیلی ناراحتم به فروشنده پیام دادم چون جنس های زیادی ازش خریدم میخوام بگم برام تعویض کنه اگر قبول کنه

نه ما پارسال گرفتیم اصله و عاالی اصلا صدا نداره موتورش و مکش بسیار قوی

عزیزمن ما خودمون لوازم خانگی داریم اینا کلا چینیه به اسم اصل به مردم میندازن بنظرت کشوری مه تحریمه کجا جنس اصل وارد میشه

عزیزمن ما خودمون لوازم خانگی داریم اینا کلا چینیه به اسم اصل به مردم میندازن بنظرت کشوری مه تحریمه ک ...

خب ما از مغازه آشنا گرفتیم بهمون گفت اصله

حتی اگرم نباشه واقعا ما راضی هستیم