2777
2789
عنوان

دیگ نمیتونم...

148 بازدید | 10 پست

من دیگ نمیتونم ادامه بدم ب زندگی! 

خستمهههه، حوصله هیچ چیزو و هیچ کس روندارم، نمیتونم دیگ جلو اشکامو بگیرم از بس همه حرفاامو ریختم تو خودم😭

نمیدونم واقعا چمه.. 

الان فقط دلم میخاد برم ی جایی هیچ کس نباشع اونقدر گریه کنم تا خالی شم...😭😭😭😭😭

نمیتونم نفس بکشمممم😢

کاش یکی درکم میکرد 😪

الانم نمیدونم برای چی دارم گریه میکنم، دلم ب حال خودم خیلی میسوزعههههه، هر روز کارم شدع گریههه😢ولی خیلی خوب خودمو جلو بقیه نشون میدم🤦🏻‍♀️

حس میکنم افسردگی گرفتم🥺🤦🏻‍♀️

با هر حرفی اشکم در میاد. زودرنج بودم بدترم شدم.. 

خدایاا😭😭

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای دقیقا بخدا منم همین حالو دارم،هر شب کارم شده گریه و استرس😥

خیلی بدههه😢🤦🏻‍♀️میفهممت

هیچ دلخوشی نمونده ،بخدا من واقعا زجر میکشم،خونوادمم همش میگن افسردگی دست خود ادم خود میخوای که حالت ...

شایدم مثل من زودرنجی

کافیه یکی ب من بگه تو؟ میام میشینم زار میزنم، دلم پرع😭😭من قبلا اینجوری نبودم😢بخدا میرم گوگل تست افسردگی میدم ببینم ایا من نرمالم یا نح🤦🏻‍♀️😢

شایدم مثل من زودرنجی کافیه یکی ب من بگه تو؟ میام میشینم زار میزنم، دلم پرع😭😭من قبلا اینجوری نبودم ...

یعنی بخدا عین کارای منو انجام میدی ،من وقت گرفتم برم مشاوره،چون اینجور پیش بره از پا در میام

یعنی بخدا عین کارای منو انجام میدی ،من وقت گرفتم برم مشاوره،چون اینجور پیش بره از پا در میام

امیدوارم بهتر بشی💛برات دعا میکنم✋🏻

من گریه ام نمیگیره ولی همیشه دلم گرفته است ناراحتم بعضی وقتها بزور میخوام گریه کنم اصلا گریه ام نمیگیره منم زودرنجم با کوچکترین حرفی یا حرکتی ناراحت میشم. مدیر و ناظم مدرسه  پسرم چند روز پیش اصلا تحویلم نگرفتن با خودم گفتم مگه من چیکار کردم چرا تحویلم نگرفتن اخه میخواستم سوال بپرسم روشونو برمیگردوندن عین ادمهای مغرور منم دلم شکست . ناراحت شدم. به شوهرم گفتم که ناظم و مدیر با من سرد برخورد کردن شوهرم گفت اونا الان اعصابشون داغونه یه اولیا میاد میگه حضوری کنین  یکی میگه نه.  یکی پول نمیده یکی پرتوقعه.  به هزار جور ادم باید جواب بده  . وقت نداره با تو مشکل داشته باشه. اصلا یادش نمیمونه تو کی هستی از بس سرشون شلوغه.  راست میگه من زیادی حساسم. مدیر و ناظم بیچاره صبح تا ظهر با هزار تا ادم چه ادم فهمیده چه ادم نفهم باید برخورد کنه اعصاب واسش نمیمونه . 

من گریه ام نمیگیره ولی همیشه دلم گرفته است ناراحتم بعضی وقتها بزور میخوام گریه کنم اصلا گریه ام نمیگ ...

ولی ب نظرم رفتاارشون درست نبودع

اگ من جات بودم گریه میکردم

چون فقط با گریه میتونم اروم بشم، نمیدونم بی اختیار اشکم در میاد حتی وقتایی ک تو هال نشستم و هیچکس کاری ب کارم ندارع😢و سرمو میندازم پایین میام تو اتاقم بدون اینک کسی بفهمه چیشدع😭