2777
2789
عنوان

آرایش سن کم

322 بازدید | 26 پست

من خانواده مذهبی دارم و اصلا هیچ آرایشی نمیکنم به جز   ریمل ،خیلی خیلی کم ریمل می زنم در حدی که هیشکی متوجه نیست من خانواده مادرم مذهبی هستند و خانواده پدرم تقریبا بد حجاب هستند من چادر سر می کنم و حجاب خوبی دارم ولی  همین یکم ریمل را می زنم کلی اعتماد به نفس ام بالا می‌رود و فکر می کنم زیباترین دختر جهانم  و وقتی که نمیزنم  بسیار بسیار بسیار بسیار پایین میاد . ریمل زدن کم برای من زوده ؟ اصلا به شدت وابسته شدم چکار کنم ؟ 14سالمه 

نه بابا یه ریمله دیگه چیزی نیست که. 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

حالا یه ریمل دیگه این حرفا رو نداره ک ... حلالت 😐😂💔

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم ۱۴ سالمه خط چشم میکشم😁😐🚶‍♂️تو عروسیا رژ میزنم ریمل نمیزنم چون باعث میشه مژه بریزه

یک عدد دهه هشتادیه خوشگل😌❤از کسایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونا هم میخورن متنفرم😑جمعیت قلب منو آمار بگیری همش❤️تویی❤️.           تو سرآغاز همه آرزو های شیرین منی😌🍯.               یه تار موش که سهله...... :)                                     فکرشم به کسی نمیدم😌.                                       آقای قاضی تا کی باید براش بمیرم و اون نبینه؟ :(       :چند بار میتونی بمیری؟تا وقتی که اون ببینه:)