2777
2789

من 

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید باورتون نشه ولی من دوس داشتم کرونا بگیرم بخاطر تنهایش انقد دورم شلوغ بود واقعا ب خلوت نیاز داشتم برا همین کرونا گرفتم ناراحت یا اذیت نشدم تنها بدی ک برام داشت این بود ک موهام ریخت

بچها اگر کسی کرونا خفیف بگیره درمان نکنه چی میشه؟

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

قبلا میرفتم روانشناس میگفت ک فکر خودکشی داری؟ میگتم نه هیچوقت 

الان بعد کرونا خانوداگیمون ک زد نابودمون کرد  میکم اره خیلی قصد خودکشی دارم خیلی زیاد فقط میترسم ب جا مردن ناقص بشم

خواستید تاپیک های کرونام بخونید کمکم کنید بخدا دارم میرسم ته خط

هیچی مث سرما خوردگیه

ریه هام نابود نشن؟؟؟ من حس میکنم کرونا دارم خانوادم میگن ن تلقین نکن😥

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
ریه هام نابود نشن؟؟؟ من حس میکنم کرونا دارم خانوادم میگن ن تلقین نکن😥

اگ خفیفه لطفا ب خودت برس ابمیوه طبیعی دمنوش هفته دوم از شروع علایم برو سیتی

اگ هم تنگی نفس و درد قفسه سینه نداری و اکسیژن خونت هم خوبه نمیخواد بری 

اما بری خاطرت جمع میشه

اگ خفیفه لطفا ب خودت برس ابمیوه طبیعی دمنوش هفته دوم از شروع علایم برو سیتی  اگ هم تنگی ن ...

میگن ن چیزیت نیس میری تازه مزیض میشی پنجشنبه هفته قبل از خواب بیدارشدم احساس سوزش گلو داشتم تا س چهار روز بعدش احساس تنگی نفس هم اضاف شد فقط همین دوتا

شاید باورتون نشه ولی من دوس داشتم کرونا بگیرم بخاطر تنهایش انقد دورم شلوغ بود واقعا ب خلوت نیاز داشت ...

اخه استرس زاست علاوه بر ایجاد تنهایی 

بهترین الان؟ درگیری ریه داشتید؟

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎
قبلا میرفتم روانشناس میگفت ک فکر خودکشی داری؟ میگتم نه هیچوقت  الان بعد کرونا خانوداگیمون ک زد ...

نه خدا نکنه چرا خودکشی؟ 

کرونا روحیه ی ادمو تخریب میکنه انگار ولی انشالله به حالت عادی برمیگردیم 

پیش مشاور رقتین؟

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎
اخه استرس زاست علاوه بر ایجاد تنهایی  بهترین الان؟ درگیری ریه داشتید؟

عزیزم چون استرس نداشتم ریه اینام درگیر نشد برام راحت بود استرس خودش سمه خواهشا ب خودت تلقین نکن فکر کن سرماخوردگیع فقط آب و چایی و دمنوش تند تند بخور من همش تو راه دسشویی بودم از طریق ادرار دفع میشه اینطور اینمدت فیلم ببین یا هرچیزی که روحیتو شاد میکنه 

نه خدا نکنه چرا خودکشی؟  کرونا روحیه ی ادمو تخریب میکنه انگار ولی انشالله به حالت عادی برمیگرد ...

چون نمیتونم مریضی پذر مادرم ک از من کرونا گرفتن ببینم بخدا نمیتونم بعد ب گذشتمون فک میکنم چ زندگی خوبی دلم کباب میشه بخدا زنذگیمون تو فامیل تو چشم بود مشاور نرفتم چون گذشته ها رفتم بم گفت برو روانشناس من از دارو میترسم. 

نه خدا نکنه چرا خودکشی؟  کرونا روحیه ی ادمو تخریب میکنه انگار ولی انشالله به حالت عادی برمیگرد ...

چون نمیتونم مریضی پذر مادرم ک از من کرونا گرفتن ببینم بخدا نمیتونم بعد ب گذشتمون فک میکنم چ زندگی خوبی دلم کباب میشه بخدا زنذگیمون تو فامیل تو چشم بود مشاور نرفتم چون گذشته ها رفتم روانشناس بم گفت برو روانپزشک  من از دارو میترسم.